40% CENEJE: Verona in Gardsko jezero: Romantična VERONA in očarljiva mesteca ob Gardskem jezeru (Lago di Garda) že od 23,90 €

Verona in Gardsko jezero: Romantična VERONA in

Za vse romantične duše, ljubitelje slikovite narave in nepozabne arhitekture ponujamo enodnevno potovanja, ki vam dan naredi skoraj popoln. Nepozabni Sirmione, zgodba Julije in Romea in seveda odlična kulinarika severne Italije očara še tako zahtevne obiskovalce. Ne čakajte s prijavo, saj je število prostih mest omejeno!
Odhod avtobusa v jutranjih urah iz Slovenije. Pot nas bo vodila do enega najbolj obiskanih in slikovitih jezer Evrope -  Gardskega Jezera. Najprej se bomo ustavili v simpatičnem in romantičnem mestecu na polotoku jezera – Sirmione. Sprehodili se bomo po mestecu, imeli pa bomo tudi nekaj prostega časa za kosilo in samostojne oglede. Po želji in če bo vreme dopuščalo, se lahko zapeljemo po jezeru z gliserjem/ladjico okrog polotoka in se čudimo termalnim vrelcem (doplačilo). Popoldan se bomo odpravili proti romantični Veroni. Po prihodu si bomo ogledali to romantično mestece: trg Bra z Areno - enim največjih ohranjenih rimskih amfiteatrov, trg Erbe s tradicionalno tržnico, trg Seniorjev,… sprehodili se bomo tudi do Julijine hiše z znamenitim balkonom, kjer se bomo spomnili ljubezenske zgodbe med Romeom in Julijo. Po ogledu bomo imeli nekaj prostega časa za samostojno odkrivanje in nakupe. V poznem popoldanskem/večernem času se bomo odpravili proti Sloveniji, kamor prispemo pozno zvečer.
*V terminu 22.2. se izvaja program brez obiska Gardskega jezera. Več časa je namenjenega Valentinovi Veroni.
  
 

-40%

Redna cena: 40,00 €

Vaša cena: 23,90 €

Prihranek: 16,10 € (40% ceneje)

Rezervacija za samo 3,00 €

Rezervacijo v znesku 3,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon s popustom 40% je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/128242/verona-in-gardsko-jezero-romanticna-verona-in-ocarljiva-mesteca.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 869 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red