35% CENEJE: Apartmaji Triglav - Zimska pravljica v Bohinju, Stara Fužina, Bohinj, Slovenija - 155 EUR - 1x nočitev v studiu s pogledom na jezero za 2 osebi, Polpenzion (zajtrk in 3-hodna večerja)

Apartmaji Triglav - Zimska pravljica v Bohinju,

V samem osrčju Bohinja in na imenitni lokaciji, vam nedavno prenovljeni apartmaji ponujajo čudovit razgled na Bohinjsko jezero in okoliške gore. Od kuhinje, svežih brisač, dišeče posteljnine, do brezplačnega interneta, parkirišča in nepozabnega zajtrka s pogledom na jezero. Bogata kulinarika in raznolik nabor aktivnosti ob jezeru ali na snežnih strminah, zagotavljajo edinstveno sprostitveno doživetje v pravljični zimski idili. Za piko na i pa se lahko ob koncu dneva razvajate tudi v wellnessu. 
Apartmaji Triglav se nahajajo v idilični bohinjski vasici Stara Fužina, na robu tako imenovanega jezerskega polja. Bližina in pogled na Bohinjsko jezero sta v vseh letnih časih naravnost pravljična. Apartmaji Triglav nudijo prijeten dopustniški užitek.
Studio s pogledom na jezero: opremljen z manjšo kuhinjo, ki je idealna za pripravo popoldanske malice pred sprehodom ali smuko.
Od spektakularnih razgledov do fascinantnih podrobnosti, naravne zanimivosti Bohinja vas bodo z dih jemajočimi posebnostmi očarale na vsakem koraku. Razlogov za obisk Bohinja je veliko: mirno jezero in bučeči slapovi, globoke soteske in tihi tolmuni, plahe živali in razkošno alpsko cvetje, navdušujoče kreacije narave in veličastni naravni pojavi... Bohinj je enostavno oaza za vse, ki iščejo oddih v prečudoviti naravi!
Obiščite pravljično naravo Bohinja in Apartmaje Triglav - naj bodo počitnice naravnost nepozabne! Vsak apartma ima kuhinjsko nišo, Sat TV, kopalnico in balkon. V hiši je tudi restavracija, kjer vam bodo z veseljem postregli s specialitetami domače in mednarodne kuhinje. Na voljo so tufi vse vrste dodatnih aktivnosti: izposojo koles, soteskanje, kajak, kanu, smučarsko šolo, izposojo smučarske opreme, vodene daljši ali krajše izlete, jahanje ...
 

Lokacija: Gorenjska

-35%

Redna cena: 240,00 €

Vaša cena: 155,00 €

Prihranek: 85,00 € (35% ceneje)

Rezervacija za samo 23,00 €

Rezervacijo v znesku 23,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon s popustom 35% je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/414475/apartmaji-triglav-zimska-pravljica-v-bohinju-stara-fuzina.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 1197 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red