34% CENEJE: Plitvice Holiday Resort - Hiška na jezeru ali nad njim, Plitvice, Hrvaška - 230 EUR - 2x nočitev v hiški ob jezeru ali s pogledom na jezero (glede na razpoložljivost) za 2 osebi, Zajtrk 

Plitvice Holiday Resort - Hiška na jezeru ali

Dobrodošli v Plitvice Holiday Resort, najbolj zeleni oazi za počitnice na Hrvaškem! Nahaja se ob narodnem parku Plitviška jezera in nudi idealno kombinacijo naravnih znamenitosti, kulturnih lepot ter aktivnih ali sproščujočih in mirnih počitnic za vse, ki se želijo imeti lepo. 
Plitvice Holiday Resort je svoje prve goste sprejel že leta 1968. Skozi vse leto ga obiskujejo ljudje, željni aktivnih počitnic, naravnih lepot in dobre zabave, v poletnih mesecih pa je neizogiben postanek na poti do morja ali vrnitve s počitnic. Odkrijte edinstvene hiše na jezeru. Udobna notranjost, eleganten dekor in očarljiv ambient za edinstven, a izpopolnjen pobeg iz vrveža vsakdana in ponovne povezave z naravo. 
Odkrijte edinstvene hiše na jezeru. Udobna notranjost, eleganten dekor in očarljiv ambient za edinstven in popoln pobeg iz vrveža vsakdana in ponovne povezave z naravo. Ob jezeru se nahaja devet hišk, kjer lahko ob pomirjujočem zvoku slapov preživite sanjske počitnice. Hiške so na voljo vse leto. 
Kapaciteta hiške je največ 2 osebi. V njej je: ena soba z zakonsko posteljo (160 x 200 cm), kopalnica s prho in straniščem, klima, satelitska TV, mini bar, terasa s sedežno garnituro za 2 osebi. 
Gostom so na voljo restavracija, recepcija, menjalnica, bankomat in trgovina. 
Posebne ponudbe športnih in rekreacijskih objektov na prostem ter gastronomske dobrote pripomorejo da so Plitvice Holiday Resort kraj za popolne počitnice.

-34%

Redna cena: 348,00 €

Vaša cena: 230,00 €

Prihranek: 118,00 € (34% ceneje)

Rezervacija za samo 35,00 €

Rezervacijo v znesku 35,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon s popustom 34% je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/414616/plitvice-holiday-resort-hiska-na-jezeru-ali-nad-njim-plitvice.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 1197 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red