Sirmione in romantična Verona, Verona, Italija - 37 EUR - Avtobusni prevoz po programu za 1 osebo, Pristojbine in cestnine 

Sirmione in romantična Verona, Verona, Italija -

Doživite najbolj romantičen del slikovite Italje! 
Čudoviti Sirmione, ki se razteza na konici ozkega polotoka, štrlečegaz južne obale Gardskega jezera, je slikovit odsev benečanskezgodovine, mile jezerske klime in številnih znanih osebnosti, ki sože nekdaj rade prihajale semkaj na oddih in po inspiracijo.
Romantična Verona pa bo lepo nadgradila naš čudovit dan, ko nas bonavdala s svojim večno romantičnim objemom; nesmrtna ljubezenmladega Romea in Julije, labirinti ulic, trgov ter velikan medspomeniki, amfiteater iz 1. stoletja …
PROGRAM IZLETA: 
LJUBLJANA- SIRMIONE – VERONA - LJUBLJANA
Odhodavtobusa iz Ljubljane ob 5. uri zjutraj. Vožnja z vmesnimi postankina obalo Gardskega jezera. Sprehodili se bomo po slikovitemletovišču z labirintom ozkih ulic, s številnimi hoteli, kopališči,zdravilišči ter čudovitimi parki, po želji bomo obiskali gradRocca Scaligere iz 13. stol. in se sprehodili mimo vile, kjer jenekaj časa živela tudi slovita operna pevka Maria Callas. Po željiin za doplačilo se bomo z ladjico popeljali in si rt ogledali še zjezerske perspektive.
Vožnja v eno najbolj ljubkihseverno-italijanskih mest, v Verono. Popoldan bomo preživeli naživahnih mestnih ulicah, kjer se je nekoč odvijala najbolj znanaShakespearova ljubezenska zgodba med Romeom in Julijo. Videli bomoAreno, enega največjih ohranjenih rimskih amfiteatrov, Levja vrta,trg delle Erbe, grad in grobnice družine Scaligeri ... Sprehodilise bomo do Julijine hiše z znamenitim balkonom. Prosti čas za poznokosilo in uživanje v dobrotah, ki so značilne za Italijo.
V poznopopoldanskem času se bomo odpravili proti Sloveniji, kamor bomoprispeli v večernih urah.

Cena: 37,00 €

Rezervacija za samo 5,00 €

Rezervacijo v znesku 5,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/413719/sirmione-in-romanticna-verona-verona-italija-37-eur-avtobusni.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 1197 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red