21% CENEJE: Hotel Jezero - Kratek oddih v Plitvicah z vključenimi vstopnicami, Plitviška jezera, Hrvaška - 142 EUR - 1x nočitev v dvoposteljni Superior sobi z balkonom (stran jezero) za 2 osebi , Polpenzion (zajtrk in večerja)

Hotel Jezero - Kratek oddih v Plitvicah z

Plitvice! Izkoristite odlično ceno za oddih in vključene vstopnice za narodni park Plitviška jezera za 2 osebi! Obiščite Hotel Jezero in se prepustite naravi.
Plitviška jezera so najstarejši in največji narodni park naHrvaškem. Zaradi svoje čudovite narave in lepote so Plitviška jezera vednoprivlačila ljubitelje narave.So prvi hrvaški narodni park, ki je leta 1979 mednarodnopriznan in vpisan v UNESCO-ov popis svetovne dediščine.
Hotel Jezero se nahaja v centralni coni Narodnega parka Plitviškajezera, od jezera Kozjak je oddaljen približno 300 metrov. Stičišče kakovostnestoritve in dostopnih cen vsem gostom ponuja sproščujoč in udoben oddih vmirnem in prisrčnem vzdušju.
V hotelu Jezero je na voljo 210 sob in 19 apartmajev, odkaterih sta dva prilagojena za osebe s posebnimi potrebami. Znotraj hotela jerestavracija s 400 sedišči, lobby-bar kavarna, fitness dvorana. Hotelskikompleks ponuja športno-rekreativno vsebino.Prijetno vzdušje notranjosti a la carte restavracije jeskupaj z bogato gastronomsko ponudbo in ponudbo hrvaških vin idealna izbira zaposlovne večerje, poroke, družinska in večerna druženja.
Dvoposteljna Superior soba z balkonom: 27m2, kopalnica s kadjo, hotelska kozmetika, sušilnik za lase, LCD-TV, sef, mini bar.
https://www.youtube.com/watch?v=I70t-8btCa4

-21%

Redna cena: 180,00 €

Vaša cena: 142,00 €

Prihranek: 38,00 € (21% ceneje)

Rezervacija za samo 21,00 €

Rezervacijo v znesku 21,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon s popustom 21% je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/413751/hotel-jezero-kratek-oddih-v-plitvicah-z-vkljucenimi-vstopnicami.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 1197 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red