15% CENEJE: Kamp Cisano San Vito - Začetek poletja ob Gardskem jezeru, Gardsko jezero, Italija - 382 EUR - 7x nočitev v mobilni hiški Standard za 4 osebe, Poraba elektrike, vode in plina

Kamp Cisano San Vito - Začetek poletja ob

Oddih na Gardskem jezeru! Približno na pol poti medBenetkami in Milanom, leži Gardsko jezero, priljubljena turistična destinacijain največje italijansko jezero. Premore bogato turistično ponudbo, poznan je predvsem po tematskih parkih med katerimi je zagotovo najbolj slaven Gardaland.
Poleg tematskih parkov, ponuja tudi bogat programšportnih aktivnosti v užitek pa vam bo tudi poležavanje na plaži. LetoviščeCamping Cisano se nahaja na obali Gardskega jezera. Ponuja peščeno plažo,bazene in športne objekte, tenis igrišče, otroško igrišče, mini golf,restavracijo s picerijo, sladolednico in supermarket. Med junijem in septembrompotekajo tudi zabavne prireditve.
Mobilna hiška Standard (24 m2) ima kopalnico, enospalnico z zakonsko posteljo in eno s tremi enojnimi ležišči. Iz kavča v kuhinjidobimo še eno posteljo. V kuhinji je hladilnik z majhnim zamrzovalnim delom,štedilnik s 4 gorilniki, pomivalno korito. Klima je na voljo proti doplačilu.Zunaj je miza s stoli, dva ležalnika ali pokončna stola. Delno nadkrita lesenaterasa. Televizije ni. Kajenje ni dovoljeno. Hiške so preproste.

-15%

Redna cena: 450,00 €

Vaša cena: 382,00 €

Prihranek: 68,00 € (15% ceneje)

Rezervacija za samo 46,00 €

Rezervacijo v znesku 46,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon s popustom 15% je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/414028/kamp-cisano-san-vito-zacetek-poletja-ob-gardskem-jezeru-gardsko.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 1197 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red