51% CENEJE: Garden City Hotel & Resort - Wellness razvajanje v dvoje, Konjic, Bosna in Hercegovina - 59 EUR - 1x nočitev z zajtrkom za 2 osebi, Neomejena uporaba Wellness & Spa oaze (finska in infrardeča savna, hidromasažni bazen, fitness,...

Garden City Hotel & Resort - Wellness razvajanje

Dobrodošli v Garden City Hotel & Resort hotelu, kjer boste doživeli lepote narave. Tja lahko pridete na sproščujoč oddih, poslovno pot, aktiven športni oddih ali na wellness vikend – hotel vam bo zagotovil nepozabno izkušnjo.
Garden City je edinstven turistični kompleks v Bosni in Hercegovini, ki je od centra Konjica oddaljen le 3 minute vožnje in približno uro vožnje od letališča Sarajevo. Nahaja se ob obali Neretve, v prekrasnem ambientu zelene oaze in s panoramskim pogledom na gorske obronke, ki obkrožajo Konjic.
Notranjost je narejena iz naravnih materialov, ki so značilni za to podnebje, združuje pa posebno oblikovanost, funkcionalnost in eleganco.
Raznolikost ponudbe in nastanitev z vrhunskimi uslugami osebja – tako je hotel Garden City Hotel & Resort mesto edinstvenega doživetja: hotelske namestitve, kongresna dvorane, bogata ponudba hrane, izbor športnih igrišč, zabavno-rekreativne vsebine …

-51%

Redna cena: 120,00 €

Vaša cena: 59,00 €

Prihranek: 61,00 € (51% ceneje)

Rezervacija za samo 9,00 €

Rezervacijo v znesku 9,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon s popustom 51% je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/127698/garden-city-hotel-resort-wellness-razvajanje-v-dvoje-konjic.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 394 v kategoriji ZDRAVJE IN LEPOTA
Vrstni red