20% CENEJE: Vodice, Hotel Scala d'Oro 4*: 3 dni v novem hotelu v Vodicah, ZASEBNO savnanje ter neomejeno kopanje le 133 € za 2 osebi

Vodice, Hotel Scala d'Oro 4*: 3 dni v novem

Novo odprti Hotel Scala 4* Vodice je prava oaza luksuza. Nahaja se le nekaj minut hoje od morja in centra mesta. Nudi vrhunsko udobnost in usluge na najvišji ravni.
V vseh sobah in apartmajih hotela Scala 4* sta dve posamezni ali zakonska postelja, kopalnica s tušem in kozmetičnim priborom, TV z ravnim zaslonom in klima.
NOVOST hotela je WELLNESS CENTER
Wellness center vključuje jacuzzi ter infrardečo in finsko savno.
Infrardeča savna je izdelana iz nordijskega lesa v omari, ki ga segrevajo dolgi infrardeči žarki, finska pa spada v skupino suhih savn, lesene kabine z visoko temperaturno značilnostjo 80-100 ° C in nizke vlažnosti do 10%.
Na strehi hotela vas čaka prava poslastica, zunanji bazen s prekrasnim razgledom na Vodice ter jacuzzi za neizmerno dozo razvajanja. Na voljo vam je tudi bar, tako da vaše razvajanje nadgradite še z najljubšo pijačo. Koriščenje bazena in jacuzzija je odvisno od vremenskih razmer.
V javnih prostorih je na uporabo brezplačni Wi-fi internet, pred hotelom pa brezplačno parkirišče.
Vodice so mesto, ki vas bo očaralo tudi izven sezone, navdušeni boste nad njegovo ljubkostjo, dobro hrano in prijetnimi ljudmi.
Naj se vaše počitnice pričnejo!
Vaš ponudnik se nahaja na področju: DALMACIJA
Dalmacija je največja turistična regija Hrvaške. Razprostira se na območju otoka Paga do rta Oštro na jugu. Ne glede na ogromno geografsko lego so za vse dele Dalmacije značilne dolge plaže in bližine otoka Brač, Hvar, Korčula, Vis, ter otoka Pašman, Ugljan, Kornati.V Severni Dalmaciji so trije nacionalni parki: Narodni park Krka, Narodni park Paklenica in Narodni park Kornati. Zadar in Šibenik sta najpomembnejša mesta tega dela Dalmacije. Zadar je znan po svojih simbolih “Morske orgle" in "Pozdrav soncu", medtem ko je Šibenik znan kot najstarejše mesto na Jadranu.Najbolj znani otoki srednje Dalmacije so otok Brač, Šolta, Vis, Korčula, Čiovo, Lastovo in ena od najbolj zaželenih turističnih destinacij na Jadranu, otok Hvar. Srednja Dalmacija slovi po svojih čudovitih in dolgih plažah, ki so najbolj privlačne za turiste. Najbolj znane plaže so Zlatni Rat na Braču in Punta Rata v Breli. Slavna mesta Srednje Dalmacije so Split, Makarska Trogir in Omiš.UNESCO-vo mesto Trogir je prepoznavno po katedrali sv. Lawrence. Makarska je mesto, ki jo je v preteklosti zaznamovala neusmiljenost piratov, in kjer lahko uživate rafting avanture po reki Cetine.V Splitu lahko uživate vzdušje 1700 let stare Dioklecijanove palače, ki je pod zaščito Unesca. Še ena znana destinacija v Srednji Dalmaciji je mesto Hvar na otoku Hvaru. Hvar je znan kot mesto z največjim številom sončnih ur in je ena izmed najbolj obiskanih destinacij na celotnem Jadranu. Dalmacija je tudi raj za ribolov in kampiranje.>

-20%

Redna cena: 166,00 €

Vaša cena: 133,00 €

Prihranek: 33,00 € (20% ceneje)

Rezervacija za samo 26,00 €

Rezervacijo v znesku 26,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon s popustom 20% je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/122450/vodice-hotel-scala-d-oro-4-3-dni-v-novem-hotelu-v-vodicah.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 727 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red