14% CENEJE: Hotel Vile Park Premium - Družinski oddih na obali, Portorož, Slovenija - 248 EUR - 2x nočitev v prenovljeni premium dvoposteljni sobi z dodatnim ležiščem za 2 osebi (1 otrok do 11,99 let brezplačno), Polpenzion (bogat...

Hotel Vile Park Premium - Družinski oddih na

Sproščanje v Portorožu! ✓oddih v Premium prenovljeni sobi ✓neposredna bližina hotelske plaže in zunanjega bazena ✓vstop v morski vodni park Termaris (največji bazenski kompleks z ogrevano vodo na slovenski obali) ✓čudoviti razgledi

Hotel Vile Park sestavlja več vil, 66 prenovljenih sob Premium pa najdete v Vili Galeja. Hotel ima plažo, zunanji bazen in dostop v notranje bazene Morskega vodnega parka Termaris. Zgrajen je ob ruševinah zvonika cerkve Sv. Bernardina. Del Premium sob očara z balkonom, s katerega se odpira pogled na zaliv, del pa s terasami s pogledom na mediteransko rastje. Prenovljene sobe Hotela Vile Park Premium pripovedujejo zgodbo o sivki, tipične rastline v tem predelu slovenske Istre.
Posebnosti hotela: Zajtrk in večerja sta v Restavraciji Arkade.
Hotel Vile Park sestavlja 5 enot z 216 sobami. Od tega je bilo v letu 2022 prenovljenih 66 Premium 3* sob v Vili Galeja. Vile se raztezajo od trga pri ostankih cerkvice Sv. Bernardina in vzdolž trgovske ulice, kjer je obiskovalcem resorta na voljo pestra ponudba lokalov in trgovinic in se zaključi z laguno in bujnim mediteranskim rastjem.
Prenovljena Premium dvoposteljna soba z dodatnim ležiščem vsebuje TV, klimo, pisalno mizo, minibar, kopalnico s tušem in sušilcem za lase. V sobi je 1 zakonska postelja in dodatno ležišče. Maksimalna kapaciteta sobe: 2 odrasli osebi,, 1 otrok do 11,99 let in 1 otrok do 1,99 let
Wi-Fi internetna povezava je možna v vseh sobah brezplačno. Gostje lahko vozila brezplačno parkirajo na hotelskem parkirišču. V sklopu hotela najdete tudi otroška igrala ter animacijski program za najmlajše.
Vstop v morski vodni park in wellness center v Hotelu Histrion: Tik ob Hotelu Vile Park se nahaja Hotel Histrion z Morskim vodnim parkom Termaris in Wellnessom Benedicta. Gostje Hotela Vile Park imajo vstop tako v Termaris kot Wellness Benedicto. Morski vodni park Termaris je največji bazenski kompleks z ogrevano morsko vodo na slovenski obali. Del več kot 1.000 m2 vodnih površin je namenjen gostom, ki si želite oddiha v miru, del pa zabavnim aktivnostim na vodi. V Wellnessu Benedicta pa vas pričakujejo panoramske savne in wellness tretmaji s pridihom slovenske Istre.

Lokacija: Obala in Kras

-14%

Redna cena: 288,00 €

Vaša cena: 248,00 €

Prihranek: 40,00 € (14% ceneje)

Rezervacija za samo 37,00 €

Rezervacijo v znesku 37,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon s popustom 14% je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/413963/hotel-vile-park-premium-druzinski-oddih-na-obali-portoroz.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 1197 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red