7% CENEJE: Moro Inn - Oddih v novem hotelu na Korčuli, Korčula, Dalmacija, Hrvaška - 196 EUR - 3x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, Zajtrk

Moro Inn - Oddih v novem hotelu na Korčuli,

Odkrijte kraj, ki se popolnoma prilega prefinjenemu in živahnemu doživetju Korčule.

Napolnite baterije v modernih, elegantnih in udobnih sobah. Po celodnevnem raziskovanju otok se osvežite v beach baru Moro Beach Stupe.
Hotel Moro Inn Korčula je popolnoma nov butični hotel na Korčuli. Hotel se 20 minut hoje od centra Korčule in le 300 m od plaže. Hotel Moro Inn ponuja elegantno namestitev, odlično hrano ter vse, kar potrebujete za nepozabne počitnice.
Hotelski koncept in storitve povezujejo edinstveno skupnost gostov in domačinov s sodobno estetiko, gastronomijo, aktivnostmi na prostem, glasbo in posebnim otoškim načinom življenja.
Hotel se ponaša s 24-urno recepcijo, na voljo pa je tudi restavracija. Sobe ponujajo pisalno mizo, TV z ravnim zaslonom, zasebno kopalnico, posteljnino in brisače. V nastanitvi sobe vključujejo klimatsko napravo, nekatere enote pa imajo tudi balkon.Vsako jutro je na voljo kontinentalni ali samopostrežni zajtrk.
Standard soba velikosti 20m2 za 2 osebi vsebuje: sušilnik za lase, brezplačne toaletne potrebščine, klimo, Wi-Fi, TV z ravnim zaslonom, balkon in sef.

-7%

Redna cena: 210,00 €

Vaša cena: 196,00 €

Prihranek: 14,00 € (7% ceneje)

Rezervacija za samo 31,00 €

Rezervacijo v znesku 31,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon s popustom 7% je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/413996/moro-inn-oddih-v-novem-hotelu-na-korculi-korcula-dalmacija.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 1197 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red