39% CENEJE: Hotel Marko - Oddih v Portorožu, Portorož, Slovenija - 220 EUR - 3x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, Zajtrk

Hotel Marko - Oddih v Portorožu, Portorož,

Novo na Megabonu: privoščite si oddih v Portorožu, v 4* Hotelu Marko - družinskem hotelu ob morju!
V objemu hotelskega parka in neposredni bližini portoroške avenije se nahaja Hotel Marko. Hotel ima prostorne in klasično opremljene sobe ter izjemno hotelsko teraso, iz katere lahko občudujete pogled na morje in hotelski park. Ob lepem vremenu lahko na terasi pozajtrkujete, kosite ali za trenutek posedite.
Hotel Marko se nahaja ob osrednji obalni aveniji v samem centru Portoroža, od koder se lahko sprehodite ali zapeljete v staro pristaniško mesto Piran ali v Krajinski park Sečoveljske soline. Ob portoroški obalni promenadi so vam na voljo kavarne, restavracije, trgovine ali večerno dogajanje in zabava.
Hotel ponuja varovano garažno hišo, brezplačen dostop tako do centralne plaže kakor tudi do plaže Meduza, slednja se nahaja le nekaj korakov od hotela. Brezžični internet je na voljo v celem hotelu brezplačno.
Dvoposteljna soba: udobne in opremljene s stilnim pohištvom. Vse sobe so klimatizirane. Vse sobe v treh nadstropjih so povezane z dvigalom in s stopniščem. Sobe imajo pisalno mizo, kavč ali fotelj, balkon, kopalnico (s prho ali kadjo), bide, sušilnik za lase, LCD televizor, telefon, mini bar in sobni sef. Sobe so primerne za alergike.

Lokacija: Obala in Kras

-39%

Redna cena: 360,00 €

Vaša cena: 220,00 €

Prihranek: 140,00 € (39% ceneje)

Rezervacija za samo 33,00 €

Rezervacijo v znesku 33,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon s popustom 39% je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/413442/hotel-marko-oddih-v-portorozu-portoroz-slovenija-220.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 1197 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red