66% CENEJE: Garni Hotel Tash - Oddih v Beogradu, Beograd, Srbija - 70 EUR - 2x nočitev v Bussines sobi za 2 osebi, 2x samopostrežni zajtrk za 2 osebi

Garni Hotel Tash - Oddih v Beogradu, Beograd,

Garni Hotel TASH je enkraten za kratke in dolge počitnice. Nahaja se v središču Beograda in predstavlja spojitev nežnosti in udobja ter modernega dizajna. 
Butični hotel Tash senahaja v središču Beograda le 10 minut peš od središča mesta. Nahaja se na 3. nadstropjuznanega športnega centra Tašmajdan, kjer lahko gostje hotela (ob doplačilu)koristijo bazen in wellness storitve. Na voljo je brezplačni Wi-Fi internet inhotelsko parkirišče (obvezna predhodna rezervacija). Apartmaji soopremljeni individualno in z občutkom, s poudarkom na najvišji kakovostimaterialov, opreme in pastelnih barv ter nežne intimne osvetlitve. V vsakemapartmaju je tudi detektor dima, sef, delovna miza, TV set s satelitskimiprogrami, direktna telefonska linija, hitra internetna povezava in mini bar.
Živahno nočno življenje  v Beogradu in središče mesta z muzeji, gledališči in trgovinami je od hotela oddaljeno le 15 minut hoje. Beograjsko letališče se nahaja 14 km stran od butičnega Hotela Tash v Beogradu.

-66%

Redna cena: 205,00 €

Vaša cena: 70,00 €

Prihranek: 135,00 € (66% ceneje)

Rezervacija za samo 14,00 €

Rezervacijo v znesku 14,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon s popustom 66% je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/121408/garni-hotel-tash-oddih-v-beogradu-beograd-srbija-70-eur.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 825 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red