23% CENEJE: Hotel Central Point - Družinski oddih v Beogradu, Beograd, Srbija - 115 EUR - 1x nočitev v Standard king sobi za 2 osebi (2 otroka do 12 let brezplačno), Zajtrk

Hotel Central Point - Družinski oddih v

Novo na Megabonu! Dobrodošli v Central Point Hotelu, Beograd - oazo vrhunskih storitev in udobja. 
Nahaja se v središču mesta, le nekaj minut hoje od Doma narodne skupščine in beograjske mestne skupščine, osrednjega mestnega trga, znane Knez Mihailove ulice in botaničnega vrta. Hotel je v neposredni bližini vseh znamenitosti, muzejev, gledališč in parkov, hkrati pa omogoča hiter in enostaven dostop do Novega Beograda - poslovnega dela mesta in letališča Nikola Tesla. Central Point Hotel je zaradi svoje izjemne lokacije idealna izbira tako za poslovneže kot tudi za turiste, željne raziskovanja starega dela mesta.
Restavracija Central 37 v prvem nadstropju ponuja bogato izbiro specialitet, ki jih navdihujejo zapeljivi okusi Italije, od vrhunskih mesnih jedi, testenin, rižot, do različnih dobrot, ki jih lahko kadarkoli kombinirate z izjemnimi vini. Restavracija je odprta vsak dan od 12. ure dalje za vse goste, ki bi radi poskusili a la carte ponudbo. Ob obisku restavracije lahko uživate v nepozabnem pogledu na živahen Beograd, za katerega smo prepričani, da vam bo ostal v nepozabnem spominu.
Standard king soba je velika 26 m2, ima zakonsko posteljo 180×200, delovni kotiček, eleganten kavč, TV, telefon, Wi-Fi, sef, mini bar, sušilnik za lase.
V hotelu je na razpolago tudi sodobna in tehnično vrhunsko opremljena konferenčna dvorana (50 m2), ki je idealna za predstavitve, sestanke, seminarje in izobraževanja.

-23%

Redna cena: 150,00 €

Vaša cena: 115,00 €

Prihranek: 35,00 € (23% ceneje)

Rezervacija za samo 17,00 €

Rezervacijo v znesku 17,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon s popustom 23% je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/413530/hotel-central-point-druzinski-oddih-v-beogradu-beograd-srbija.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 1197 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red