Heritage Hotel Starkl - Oddih ob Blejskem jezeru, Bled, Slovenija - 149 EUR - 1x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, Polpenzion (zajtrk in večerja s kozarcem penine)

Heritage Hotel Starkl - Oddih ob Blejskem jezeru,

Heritage Hotel Starkl za popoln oddih na Bledu! Toplo se oblecite in uživajte v raziskovanju čudovite narave in čudes - vse na pragu Heritage Hotela Starkl. Izkoristite krajše večere ter si privoščite kozarec vina ob dobri hrani v hotelski restavraciji, kjer vas bo grela toplota kamina ali krušne peči.
Obiščite hotel, poln zgodovine in karizme z eksluzivnim razgledom na jezero. Prečudovita lokacija v severozahodnem delu Slovenije. Bled je znan po svoji veličastni lepoti, edinstvenim znamenitostim, romantičnim razgledom in bogati zgodovini. Kraj, kjer lahko plavate, raziskujete gore, uživate v zgodovini, pozvonite na otoku, obiščete Blejski grad in se zasanjajte v dvoje ali pa se pustite presenetiti slikovitim znamenitostim njegove okolice. Podoba raja.
Izberite sobo, prilagojeno vašim potrebam. Heritage Hotel Starkl je ustvarjen z globokim spoštovanjem do svoje dragocene dediščine. Je sodoben hotel, ki obenem izžareva zgodovino Bleda. Dvoposteljna soba (18-21m2) z zakonsko posteljo (160 x 200) je kot nalašč za popoln užitek v dvoje. V klimatizirani, moderno opremljeni sobi vam je na voljo pametni televizor, hitri brezžični internet, grelec za vodo z brezplačnim čajem in kavo ter hladilnik. Vsakega gosta v sobi pričaka lastna voda »Blejka«. Kopalnica je opremljena s tušem, brisačami in izbrano hotelsko kozmetiko Ritual.
Preizkusite tradicionalne jedi, ki so navdih okolja. Dobrodošli v pravljici. Zaprite oči. Zaželite si. Čarovnija je v vas. Očarajte se.
 

Lokacija: Gorenjska

Cena: 149,00 €

Rezervacija za samo 22,00 €

Rezervacijo v znesku 22,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/414381/heritage-hotel-starkl-oddih-ob-blejskem-jezeru-bled-slovenija.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 1197 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red