Izlet v Beograd, Beograd, Srbija - 109 EUR - Avtobusni prevoz po programu za 1 osebo, 1x nočitev z zajtrkom v dvoposteljni sobi v 4* hotelu za 1 osebo

Izlet v Beograd, Beograd, Srbija - 109 EUR -

Beograd je mesto, kjer se je v zadnjem desetletjuzvrstilo veliko svetovnih dogodkov. Ogledali si bomo znamenitosti, seprepustili gostoljubju domačinov, zaplesali in obudili spomin na okus pravepleskavice, kajmaka, prebranca...
1. DAN: SLOVENIJA – BEOGRAD
Odhod avtobusa v zgodnjih jutranjih urah z navedenih vstopnih mest. Povožnji skozi Hrvaško bomo mimo Stare Pazove prispeli v Beograd. Na ogledu »belega« mesta na sotočju Save v Donavobomo videli trdnjavo Kalemegdan, saborno cerkev (beograjska stolnica), »konak knjeginje Ljubice« in največjo pravoslavno cerkev sv. Save naVračarju. Sprehodili se bomo po glavni beograjski promenadi, ulici Kneza Mihajla, kjer je veliko lepihtrgovin, galerij in knjigarn. Peljali se bomo mimo stadiona Crvene Zvezde Marakana, Dedinj, kjer sorezidence najpomembnejših beograjskih politikov in Hiše cvetja s Titovim grobom. Nastanitev v hotelu. 
Zvečer večerjaob starogradskih pesmih (doplačilo) v znanem zabavišču v boemskem deluBeograda, na Skadarliji. Nočitev.  

2. DAN: BEOGRAD ­-  SLOVENIJA
Zajtrk. Po želji in za doplačilopredlagamo izlet  na  Avaloin ogled Meštrovićevega spomenikaneznanemu junaku iz prve svetovne vojne. Povzpeli se boste na obnovljentelekomunikacijski stolp. Kdor bo ostalv Beogradu, bo imel čas za sprehod in nakup kajmaka in sira na beograjskitržnici Zeleni Venac, morda se boste popeljali po Savi in Donavi, obiskalimuzej Nikole Tesle ali kateri drugi muzej (doplačila). V popoldanskih urahpovratek z avtobusom proti Sloveniji, kamor je prihod v poznih večernih urah.

Cena: 109,00 €

Rezervacija za samo 16,00 €

Rezervacijo v znesku 16,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/413827/izlet-v-beograd-beograd-srbija-109-eur-avtobusni-prevoz.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 1197 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red