4% CENEJE: Zepter Hotel Drina Bajina Bašta - Oddih v naravi, Bajina Bašta, Srbija - 59,50 EUR - 1x nočitev v dvoposteljni Standard sobi za 2 osebi (1 otrok do 6,99 let brezplačno), Zajtrk

Zepter Hotel Drina Bajina Bašta - Oddih v

https://youtu.be/sWC1fHsgxgw
✔Vrhunska storitev in udobje ✔aktivne in sproščujoče počitnice ✔možnost organizacije različnih izletov ✔oddih, rekreacija in uživanje ✔pomembno turistično in zdraviliško središče
Luksuzen in moderen hotel Drina, kategorije 4*, se nahaja v samem centru Bajine Bašte (168 km od Beograda in 38 km od Užica), v središču mestnega naselja Bajine Bašte-cona za pešce, v neposredni bližini reke Drine, po kateri se imenuje, gore Tara in samostana Rača. Hotelska stavba je ugnezdena v bujno zelenje bližnjih parkov, zaradi česar je zunanjost hotela barvno še bolj zanimiva. Tudi v obdobju leta brez vegetacije intenzivnost barv rdečkasto opečnate fasade še vedno ohranja svoj vpliv na okoliško pokrajino tega čudovitega mesta.
Poleg 73 sodobno opremljenih namestitvenih enot, od katerih sta dve apartmajski, ima hotel tudi kongresno dvorano (kapaciteta 220 sedežev), popolnoma opremljeno za izvedbo kongresov in seminarjev. Hotel ima telovadnico in savno. V restavraciji hotela Drina (120 sedežev) je možno organizirati vse vrste praznovanj, na meniju pa so najokusnejše domače in mednarodne specialitete, pripravljene na zdrav - Zepter način. Hotel ima tudi picerijo in pokrito zunanjo teraso, ki se odpira neposredno na glavni trg.
Glede na bogastvo kulturnih, zgodovinskih in naravnih virov na tem območju so za hotelske goste organizirani različni izleti po nacionalnem parku Tara, vožnje z ladjico po reki Drini ali križarjenje po jezeru Perućac. Gostje bivajo v hotelu zaradi počitka, rekreacije in uživanja. Hotel je tudi pomembno turistično in zdraviliško središče.
Dvoposteljna Standard soba: Udobne sobe s čudovitim pogledom na zelene griče nad desnim bregom reke Drine izpolnjujejo vse potrebe po udobni in sproščujoči namestitvi. Imajo prostorno spalnico in kopalnico, skupne kvadrature 20-25 m². Sobe so opremljene z velikimi udobnimi posteljami, garderobno omaro, pisalno mizo s stolom, ogledalom, televizorjem in stenskimi svetilkami. Kopalnica je opremljena s kadjo in vso pripadajočo sanitarno opremo, opremljeno s kvalitetno kozmetiko Zepter. Vse sobe so klimatizirane in imajo telefonsko linijo, WiFi in kabelski internet, kabelsko televizijo, Therapy čistilec zraka, grelnik vode in mini bar.

-4%

Redna cena: 62,00 €

Vaša cena: 59,50 €

Prihranek: 2,50 € (4% ceneje)

Rezervacija za samo 9,00 €

Rezervacijo v znesku 9,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon s popustom 4% je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/414069/zepter-hotel-drina-bajina-basta-oddih-v-naravi-bajina-basta.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 1197 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red