Hotel Orel - Raziščite Maribor, Maribor, Slovenija - 49 EUR - 1x nočitev v Standard dvoposteljni sobi za 2 osebi , Bogat zajtrk 

Hotel Orel - Raziščite Maribor, Maribor,

Vzemite si čas in odkrijtenajprikupnejše kotičke mesta Maribor ter rezervirajte svojo namestitev v hoteluOrel! Maribor in njegovo staro mestno jedro vas bosta navdušila s svojimikulturno-zgodovinskimi znamenitostmi in gostoljubnostjo Mariborčanov.

Hotel Orel
se nahaja v starem mestnem jedru Maribora in se ponaša z dolgoletnotradicijo. Hotel je primeren tako za poslovneže, kot tudi za ljubiteljeumetnosti, pare in družine, ki iščejo namestitev v bližini živahnega središčamesta in romantičnega starega mestnega jedra.

Namestitev:
Hotel ima 69 sob, dva apartmaja, parkirišče in garažo za goste. Ponujaudobno opremljene sobe z internetnim dostopom, ki je razpoložljiv v celotnemhotelu. Restavracije in bari se nahajajo v neposredni bližini pa tudinakupovalni centri, muzeji in vse znamenitosti so le nekaj korakov stran.

Lokacija: Štajerska

Cena: 49,00 €

Rezervacija za samo 7,00 €

Rezervacijo v znesku 7,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/350613/hotel-orel-raziscite-maribor-maribor-slovenija-49-eur.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 941 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red