25% CENEJE: Winery & Design Hotel Roxanich - Luksuzen oddih v izjemnem hotelu, Motovun, Istra, Hrvaška - 358 EUR - 2x nočitev v Deluxe sobi ali Deluxe Plus za 2 osebi, Bogat zajtrk

Winery & Design Hotel Roxanich - Luksuzen oddih v

Novo in ekskluzivno naMegabonu! Odkrijte eklektičen dizajnerski hotel, v katerem še vedno odmevajokoraki preteklosti. Winery & Design Hotel Roxanich se nahaja na vzpetini obvznožju Motovuna s pogledom na zasanjano dolino reke Mirne, ponuja pa neustavljivomešanico vonja in okusa.
V Winery & Design Hotelu Roxanich se začne pristna istrska pustolovščina. Pustolovščina hedonizma,uživanja in popolne mirnosti. Ni boljšega načina za počitek in napolnitevbaterij. Winery & Design Hotel Roxanich vam ponuja rapsodijo v popolnemkozarcu vina. Bogata dediščina, kjer se preteklost in sedanjost prepletata, dabi ustvarili resnično, dotično lepoto. V tem hotelu je sreča vtkana v vsakonajmanjšo podrobnost.
Winery & Design Hotel Roxanich se nahaja na vzpetini ob vznožju Motovuna s čudovitim pogledom na dolinoreke Mirne. Privoščite si nepozabno doživetje - uživajte v vrhunski namestitviv eni od 32 elegantnih in oblikovalskih, eklektično opremljenih sob aliapartmajev. Raziščite spektakularno pokrajino, poskusite vrhunsko tradicionalnokuhinjo in okušajte izbor nepozabnih vin Roxanich.
Deluxe Plus soba: 26 m², klima, kopalnica, TV z ravnim zaslonom, mini bar. Deluxe soba: 27 m², klima, kopalnica, TV z ravnim zaslonom, mini bar.
Tu je tudi oaza zasprostitev. Sprostite se v wellnessu, savnah in prostorih za sprostitev, kibodo ugodili vašemu umu, duhu in telesu. Potem uživajte v sobi za sprostitev sskodelico čaja ali pojdite na kopanje v zunanji bazen, ki je odprt v poletnihmesecih.
Izkoristite priložnostza raziskovanje Motovuna. Doživite pravljično Istro, začutite njeno preteklost,spoznajte njene veličastne znamenitosti, prepustite se vonjem mediteranskihrastlin. Odkrijte edinstvene, idilične kraje in očarljiva majhna mesta. Winery & Design Hotel Roxanich je odlična izbira za vaše naslednje potovanje!

-25%

Redna cena: 475,00 €

Vaša cena: 358,00 €

Prihranek: 117,00 € (25% ceneje)

Rezervacija za samo 68,00 €

Rezervacijo v znesku 68,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon s popustom 25% je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/414292/winery-design-hotel-roxanich-luksuzen-oddih-v-izjemnem-hotelu.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 1197 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red