34% CENEJE: Hotel Cittar - Wellness oddih v butičnem hotelu, Novigrad, Istra, Hrvaška - 187 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni Comfort sobi (stari del hotela) za 2 osebi (1 otrok do 11,99 let brezplačno), Zajtrk

Hotel Cittar - Wellness oddih v butičnem hotelu,

Dobrodošli v kraju, ki združuje bogastvo preteklosti in prednosti sedanjosti. Družinski hotel Cittar, s tradicijo delovanja že četrt stoletja, vas bo navdušil s svojo podobo, saj je del hotela zgrjaen v samo mestno obzidje. 
Pravljičnemu tradicionalnemu ambientu so dodali novozgrajeni del z razkošnimi prenočišči in wellness centrom. Prijazno osebje se prilagodi vašim željam, da bo vaš dopust res nepozaben.
Oddh v Hotelu Cittar je elegantno izhodišče za raziskovanje čarov Novigrada in Istre, privlačne dekoracije sob in nesporno udobje pa vas vabita na popolno sprostitev po zaključku dneva. V starem delu hotela se nahajajo dvoposteljne Comfort sobe,ki imajo zakonsko posteljo, kopalnico s tušem, pogled na park, mini bar, SAT TV, klimatsko napravo/ogrevanje in Wi-Fi.
Hotel ima tudi popolnoma nov Wellness & Beauty center. Razkošna zasnova prostora ter razkošje jacuzzija in notranjega bazena bosta poživila vaš duh in telo. Sprostite se lahko tudi v turški in finski savni, relax coni ali pa si privoščite masažo, lmanikuro ali nego obraza.
Raziščite Novigrad - Ljubka sprehajališča z borovci, obogatenimi z zvoki valov in zrakom, polnim omamnih vonjev rastlinja, odlično dopolnjujejo živahne mestne ulice, polne odličnih restavracij in lokalnih trgovin, ter poskrbijo za vaš dopust poln prijetnih vsebin.

-34%

Redna cena: 285,00 €

Vaša cena: 187,00 €

Prihranek: 98,00 € (34% ceneje)

Rezervacija za samo 28,00 €

Rezervacijo v znesku 28,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon s popustom 34% je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/414160/hotel-cittar-wellness-oddih-v-buticnem-hotelu-novigrad-istra.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 1197 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red