36% CENEJE: Aparthotel Roccia - Oddih v Dalmaciji, Novigrad, Dalmacija, Hrvaška - 433 EUR - 7x nočitev v apartmaju za 2 osebi, 7x polpenzion za 2 osebi

Aparthotel Roccia - Oddih v Dalmaciji, Novigrad,

Si želite počitka, sprostitve in udobja? V Aparthotelu Roccia lahko najdete vse, kar vam je pri srcu - od dobre storitve do lepo urejenega okolja s številnimi znamenitostmi.
Aparthotel Roccia se nahaja v slikovitem zgodovinskem dalmatinskem mestecu, ki leži na južni obali Novigradskega morja, približno 35 km od Zadra. Ima 29 sodobnih apartmajev, restavracijo, bar in skupen vrt. Apartmaji so klimatizirani in vključujejo predel s sedežno garnituro, satelitsko televizijo z ravnim zaslonom, kuhinjo, jedilnico in zasebno kopalnico s tušem. Vključujejo tudi omaro in električni grelnik za vodo.
Restavracija ponuja hrvaške, italijanske in mediteranske jedi z izborom vrhunskih dobrot in odlično gurmansko hrano, kjer se najde nekaj za vsak okus. Na voljo je tudi terasa. Gostje lahko izbirajo med dejavnostmi, kot so biljard, namizni tenis in pikado, okolica pa je priljubljena za kolesarjenje in ribolov.

-36%

Redna cena: 679,00 €

Vaša cena: 433,00 €

Prihranek: 246,00 € (36% ceneje)

Rezervacija za samo 87,00 €

Rezervacijo v znesku 87,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon s popustom 36% je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/348798/aparthotel-roccia-oddih-v-dalmaciji-novigrad-dalmacija-hrvaska.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 1085 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red