22% CENEJE: Adrion Aparthotel - Wellness oddih v Istri, Pula, Istra, Hrvaška - 119 EUR - 1x nočitev v Studio apartmaju za 2 osebi, Zajtrk

Adrion Aparthotel - Wellness oddih v Istri, Pula,

Adrion Aparthotel senahaja v bližini Pule. V neposredni bližini se nahaja prečudovit nacionalnipark Brioni. Čarobna notranjost Istre in mesta njene zahodne obale se nahajajomanj kot uro vožnje.
Adrion Aparthotel ima v sklopu hotela svoj spa center, notranji bazen zležalniki, brezplačno zasebno parkirišče ter brezplačen Wi-Fi. Vsi apartmaji instudii imajo klimatsko napravo, sedežno garnituro s TV z ravnim zaslonom,kuhinjo z mikrovalovno pečico, štedilnikom ter jedilnico in zasebno kopalnico sprho, z brezplačnim toaletnim priborom ter brisačami. Vse enote nudijo tudiopremljen balkon, nekatere pa imajo pogled na morje.
Restavracija Aparthotela Adrion ponuja najboljšo hrvaškomediteransko kuhinjo. Sveže ribe, morski sadeži in školjke se strežejo vsakdan. Poleg morske hrane, ponujajo tudi specialitete z žara kot tudi druge mesnejedi. Če k temu dodate še kolekcijo čudovitih vin, boste več kot zadovoljni!

-22%

Redna cena: 152,00 €

Vaša cena: 119,00 €

Prihranek: 33,00 € (22% ceneje)

Rezervacija za samo 22,00 €

Rezervacijo v znesku 22,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon s popustom 22% je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/413681/adrion-aparthotel-wellness-oddih-v-istri-pula-istra-hrvaska.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 1197 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red