Terme Olimia - Aparthotel Rosa - Oddih med tednom, Podčetrtek, Slovenija - 366 EUR - 2x nočitev v apartmaju za 2 osebi, Polpenzion v restavraciji hotela Breza

Terme Olimia - Aparthotel Rosa - Oddih med

Ekskluzivna Megabon cena! Doživite Terme Olimia in se povrnite k naravi. Privoščite si wellness oddih z nikjer ugodnejšo ceno! Ponujamo vam bivanje v apartmajih v Aparthotelu Rosa, ki se nahajajo v središču čudovite narave. Upočasnite ritem in bivajte stran od hotelskega vzdušja, a še vedno bodite blizu raznovrstni sprostitvi, ki vam jo ponujajo Terme Olimia!  
https://youtu.be/o1pzBhqKqKU
Naj idilična zelena okolica naredi vaš oddih brezskrben. Apartmaji Aparthotela Rosa so idealni za družine, primerni pa so tudi za sproščeno razvajanje v dvoje. Aparthotel Rosa ima 42 apartmajev ter 120 pokritih parkirnih mest. Apartmaji tipa A imajo dve ležišči in dodatno ležišče na kavču.
Apartma tipa A: 2 ležišči + kavč; Spalnica: iz spalnice izhod na balkon; zakonsko ležišče, omara, 2 nočni omarici, klubska mizica. Kuhinja: kuhinjski elementi s pomivalnim strojem, steklokeramična plošča – 2 plošči, raztegljiv kavč, visoka omara s posodo, miza s 4 stoli. Kopalnica: tuš kabina, wc, umivalnik. Predprostor ni fizično ločen od kuhinje. TV je ponekod  v kuhinji, ponekod v spalnici, ponekod sta dva TV-ja.
Naj vas očara Wellness center Termalija z dvema sklopoma - Termalija Family Fun in Termalija Relax. Termalija Family Fun, ki ponuja atraktivne bazenske vsebine za družine, otrok in mladino. Uživajte na toboganu novih dimenzij in avantur, na plezalni steni nad bazenom s slapovi, doživite multidimenzionalno doživetje v 7D kinu,… Vaši malčki se lahko igrajo v bazenu z mivko ali uživajo na mirnih družinskih počivališčih. Sproščanje poiščite v Termaliji Relax, ki je prava vodna oaza, ki vas v vrtincu zdravilnih mehurčkov ponese v širni svet termalnih užitkov. Vsega je dovolj - bazenov, hitrih rek, gejzirjev, whirpoolov, vodnih masaž, ...
Prepustite se popolnem oddihu in sprostitvi, spočijte se, prepustite se telesni aktivnosti, premagajte stres, uživajte v zdravem okolju in prijetnem druženju. Vse to in še več vam zagotavlja Wellness center Termalija!  
Privoščite si aktivne počitnice v dvoje ali s celo družino, uživajte v neokrnjeni naravi, sprehodih in kolesarjenju, oglejte si številne znamenitosti, ki se nahajajo v neposredni bližini Term Olimia!

Lokacija: Savinjska

Cena: 366,00 €

Rezervacija za samo 55,00 €

Rezervacijo v znesku 55,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/414680/terme-olimia-aparthotel-rosa-oddih-med-tednom-podcetrtek.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 1197 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red