31% CENEJE: Resort Perla - Hotel Perla - Luksuzen oddih v Dalmaciji, Rogoznica, Dalmacija, Hrvaška - 248 EUR - 2x nočitev v Standard sobi z balkonom in delnim pogledom na morje za 2 osebi , Polpenzion

Resort Perla - Hotel Perla - Luksuzen oddih v

''Izredna lokacija in fantastična plaža. Obilen zajtrk, prijazno osebje. Vse novo in urejeno,'' je samo en od številnih pozitivnih komentarjev, ki jih boste prebrali, ko boste brskali o Resortu Perla. Sami se prepričajte in uživajte v številnih in lepih stvareh na izredni lokaciji!
Hotel Perla se nahaja v sklopu luksuznega Perla Resorta, ki svojim gostom nudi različne dodatne vsebine, s pomočjo katerih boste preživeli idealen oddih. Ima 28 luksuzno opremljenih sob. Standard dvoposteljna soba: 25m2, balkon, delni pogled na morje, klima, zasebna kopalnica, TV, minibar, zakonska postelja
Izkoristite storitve profesionalnega osebja. Prijazno osebje vam je vedno na razpolago in v pomoč, hkrati pa spoštuje zasebnost vsakega posameznika. Pomagali vam bodo tudi pri rezervaciji izleta ali drugih storitev.
Privoščite si najboljše in uživajte v odlični hrani. Izredni kuharji izbirajo samo najkakovostnejše jedi za pripravo enkratne gurmanske izkušnje.
Imate radi šport? V Perla Resortu boste doživeli enkratno športno izkušnjo. Tenis s pogledom na morje. Izkoristite priložnost za najem teniškega igrišča ali inštrukcije s priznanimi trenerji. Ostanite v formi tudi v času dopusta. Zunanji fitness je na voljo med otroškim igriščem in teniškim igriščem. Na voljo je brezplačno.
Želite biti lepi in urejeni tudi na dopustu: Beauty bar se nahaja ob bazenu in ponuja različne tretmaje lepote, masaž, pedikuro, manikuro ipd.
Med oddihom izkoristite priložnost za obisk Splita ali Šibenika, ne spreglejte niti samo 2 km odaljene Rogoznice in njenega zgodovinskega mestnega jedra.

-31%

Redna cena: 357,00 €

Vaša cena: 248,00 €

Prihranek: 109,00 € (31% ceneje)

Rezervacija za samo 46,00 €

Rezervacijo v znesku 46,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon s popustom 31% je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/413738/resort-perla-hotel-perla-luksuzen-oddih-v-dalmaciji-rogoznica.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 1197 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red