16% CENEJE: Aparthotel Rotonda Inn Novigrad, Novigrad, Istra, Hrvaška - 201 EUR - 3x nočitev v apartmaju A2 Standard za do 4 osebe , Brezplačen Wi-Fi

Aparthotel Rotonda Inn Novigrad, Novigrad, Istra,

Aparthotel Rotonda Inn Novigrad se nahaja v Novigradu ob samem morjuin poleg plaže. Vse skupaj ponujajo 18 moderno opremljenih apartmajev za 2-6oseb.
Apartma za do 4 osebe (velikosti 55 m²) ima zasebno kuhinjo in kopalnico, klimatsko napravo, pomivalni stroj, TV z ravnim zaslonom, aparat za kavo, brezplačen WiFi in parkirišče (proti doplačilu).Klimatiziran apartma ima sedežno garnituro s kavčem in satelitsko televizijo z ravnim zaslonom. Apartma vključuje jedilnico in kuhinjo z aparatom za kavo, pomivalnim strojem, mikrovalovno pečico in hladilnikom. Kopalnica s prho vsebuje tudi brezplačen toaletni pribor, tuš in brisače.
Novigrad je ribiško mesto na zahodni obali Istre, ki je postalo priljubljena destinacija popotnikov, ki iščejo sproščujoče počitnice ob morju. Ljubka sprehajališča z borovci so obogatena z zvoki valov in zrakom, polnim omamnih vonjev rastlinja. Ta sprehajališča odlično dopolnjujejo živahne mestne ulice Novigrada, ki so polne odličnih restavracij in lokalnih trgovin. Zgodovinsko bogato mesto z raznoliko turistično ponudbo bo prepričalo še tako zahtevne goste.

-16%

Redna cena: 240,00 €

Vaša cena: 201,00 €

Prihranek: 39,00 € (16% ceneje)

Rezervacija za samo 30,00 €

Rezervacijo v znesku 30,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon s popustom 16% je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/413715/aparthotel-rotonda-inn-novigrad-novigrad-istra-hrvaska.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 1197 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red