Izlet v Švico, Zürich, Švica - 129 EUR - Avtobusni prevoz po programu za 1 osebo, 1x nočitev v dvoposteljni sobi z zajtrkom v 3* hotelu ali penzionu za 1 osebo

Izlet v Švico, Zürich, Švica - 129 EUR -

Zürich, Renski slapovi, Liechtenstein, St. Moritz ... izlet z ogledom znamenitosti!
1.DAN: SLOVENIJA ­– AVSTRIJA: Odhod avtobusa v večernih urah iz Ljubljane, vožnja na Gorenjsko. Nočnavožnja. 
2.DAN: ZÜRICH – RENSKI SLAPOVI - MAINAU: V jutranjih urah bomo prispeli v največje švicarskomesto Zürich. Mesto je znano po najboljši kvaliteti življenja na svetu.Sprehodili se bomo skozi mesto in si ogledali mestno hišo ter romansko stolnicos kipom sv. Karla Velikega. Privoščili si bomo nekaj prostega časa in se natoodpeljali naprej do Renskih slapov. Od blizu bomo začutili moč vode največjihslapov v Evropi. Vožnjo bomo nadaljevali mimo mesteca Stein am Rhein protiBodenskemu jezeru in se ustavili na otočku Mainau, katerega preko celega letakrasijo cvetlični nasadi, parki in vrtovi (vstopnina). Po ogledu se bomoodpeljali do hotela v okolici Feldkirchna. Nočitev.
3.DAN: LIECHTENSTEIN – ST. MORITZ - SLOVENIJA: Po zajtrku se bomo odpeljali do kneževineLiechtenstein. Ta žepna državica meri le 157 km2 in leži v ozki gorski dolinipod visokimi vrhovi, ukleščeni med Švico in Avstrijo. Obiskali bomo Vaduz,glavno mesto kneževine in se sprehodili po mestnem središču, nad katerim navisoki skalni vzpetini dominira grad, v katerem že 250 let živijo vladarjiLiechtensteina. Po ogledu nas bo pot vodila do slovitega St. Moritza. Mesto imačudovito lego ob jezeru St. Moritz. Postanek bomo izkoristili za sprehod pomestu in krajši počitek. Vožnja preko Italije proti domu, kamor bomo prispeli vnočnih urah. 

Cena: 129,00 €

Rezervacija za samo 19,00 €

Rezervacijo v znesku 19,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/130791/izlet-v-svico-z-rich-svica-129-eur-avtobusni-prevoz.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 954 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red