Veliki pustni karneval na Reki in v Opatiji, Reka, Hrvaška - 19 EUR - Prevoz s turističnim avtobusom na navedeni relaciji za 1 osebo, Zunanji ogledi po programu

Veliki pustni karneval na Reki in v Opatiji,

Enodnevni izlet na veliki pustni karneval na Reki in v Opatiji!
Odhod avtobusa iz Slovenije v jutranjihurah proti Reki.
Na poti se bomo najprej ustavili v Opatiji, ki je polna mogočnih obmorskih vil, čudovitih plaž inparkov. Vzeli si bomo čas za kavico in občudovanje tega obmorskega mesta.
Pokrajšem postanku se bomo odpeljali do Reke. Pustno veseli avtobus nas bopopeljal na največji karneval v tem deluEvrope. To preprosto morate doživeti v pustnem času. V centru mesta se boodvijal pustni karneval, ki je v tem koncu že od srednjega veka. Mednarodna karnevalska parada je kronapustnih praznovanj, tekmovanje domišljije, duhovitosti in izvirnosti, paradastotine pustnih vozov in mask.
Reški karneval je bil tako uvrščen na seznam 500 najpomembnejših dogodkov v Evropi- Top 500 European Events, Sunday Times ga je razglasil za enega najboljeksotičnih dogodkov na svetu, bil je uvrščen v knjigo » 501 must be there event«Prepustili se bomo vrvežu in uživali v pisanem pustnem dnevu. Na kateri odštevilnih stojnic si boste lahko privoščili slastno malico.
V poznihpopoldanskih urah se bomo odpravili proti Sloveniji.

Cena: 19,00 €

Rezervacija za samo 3,00 €

Rezervacijo v znesku 3,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/413734/veliki-pustni-karneval-na-reki-in-v-opatiji-reka-hrvaska.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 1197 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red