Kamp Dole - First minute poletje ob najlepši plaži na makarski rivieri, Živogošće, Makarska riviera, Dalmacija, Hrvaška - 610 EUR - 7x nočitev v mobilni hiški za do 6 oseb (4 odrasle osebe in 2 otroka do 11 let), Uporaba klime

Kamp Dole - First minute poletje ob najlepši

Makarska Riviera je eden najlepših predelov hrvaške obale. Čudovita prodnata plaža se vije vse od Omiša do Slanega. Kamp Dole je odličen za vse, ki obožujejo počitnice v naravi ter za vse ljubitelje ribolova, kolesarjenja, sprehodov. Makarska je odlično izhodišče za izlete na otok Hvar, Brač, Korčulo ter za obisk Dubrovnika.
Kamp se razprostira ob 700 m dolgi prodnati plaži med borovci in figovci in se uvršča med manjše kampe ter sprejme do 700 obiskovalcev. Ponudba obsega recepcijo s snack barom, samopostrežno trgovino, tržnico, tenis igrišča, prodajalno spominkov, trafiko in fast-food restavracijo.
Mobilne hiške velikosti 32 m2 (za največ 6 oseb) so klimatizirane in opremljene z dvema spalnicama. Hiške imajo tudi dve kopalnici. 

Cena: 610,00 €

Rezervacija za samo 73,00 €

Rezervacijo v znesku 73,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/414370/kamp-dole-first-minute-poletje-ob-najlepsi-plazi-na-makarski.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 1197 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red