Lindner Hotel Am Belvedere, Dunaj, Avstrija - 485 EUR - 3x nočitev v dvoposteljni Standard sobi za 2 osebi, Zajtrk

Lindner Hotel Am Belvedere, Dunaj, Avstrija - 485

https://youtu.be/-rN82M7OQlk
✔Cesarski in kraljevski ✔osrednja lokacija ✔eleganten dizajn ✔več kot 219 moderno-elegantnih sob in apartmajev ✔3 privlačne in prilagodljive konferenčne in prireditvene sobe
Lindner Hotel Am Belvedere: središče Dunaja, grad Belvedere in Botanični vrtovi so tako rekoč samo nekaj korakov oddaljeni od vas. Vendar pa ni samo osrednja lokacija hotela, obkrožena s cesarskimi vrtovi, ki navdušuje vse goste. Eleganten dizajn z rustikalnimi pridihom v Heurigerju (vinska gostilna), gurmanska zbirališča in elegantno, a sproščeno vzdušje zagotavljajo resnično prijetno bivanje. Dunajski način življenja v središču mesta. Popoln za vsako priložnost in vsak (poslovni) dogodek!
Hotel se nahaja v središču mesta, skoraj vse sobe in apartmaji imajo impresiven pogled na grad Belvedere, nekateri celo na panoramo mesta. Sanjajte kraljevsko in uživajte v udobju sproščeno-razkošnega mestnega hotela s tem posebnim pridihom. Dvoposteljna Standard soba: 25 m², klima, kopalnica, TV z ravnim zaslonom, mini bar.
Kaj početi: kava, operne hiše, prave Mozartove kroglice in različne trgovine. Dunaj je vznemirljivo mesto kontrastov in v zelo kratkem času očara prav vsakogar. Tukaj lahko toliko vidite in doživite, da je vsak krajši izlet na Dunaj pravzaprav prekratek!
Prav sredi vsega tega, nasproti palače Belvedere in Botaničnega vrta, se nahaja Lindner Hotel Am Belvedere. Za ljubitelje nakupovanja in ljubitelje kulture v briljantnem položaju. Skoraj ni boljšega načina, da se potopite v znameniti dunajski mestni vrvež.

Cena: 485,00 €

Rezervacija za samo 87,00 €

Rezervacijo v znesku 87,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/413563/lindner-hotel-am-belvedere-dunaj-avstrija-485-eur-3x-nocitev.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 1197 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red