49% CENEJE: Rogaška Slatina, Hotel Slovenija 4*: Termalni oddih z vključenim polpenzionom že od 151 € za 2 osebi 

Rogaška Slatina, Hotel Slovenija 4*: Termalni

Rogaška Slatina s svojo več 100-letno tradicijo sodi med najstarejša in največja slovenska zdravilišča. Je mesto, ki daje gostu vtis miru in igrivosti, je kraj izvirov in izvirnosti in vsekakor idealen kraj za sprostitev in nabiranje nove energije v času jesenskih počitnic!Hotel Slovenija ponuja moderno opremljene sobe, ki zagotavljajo popolno udobje in sprostitev: kopalnica (tuš ali kad, WC), kabelska televizija, telefon, sušilnik za lase, mini bar, copati, kopalni plašč, polovica sob je klimatiziranih, nekaj sob pa ima tudi balkon. Poleg tega pa hotel razpolaga tudi s sobami, ki so namenjene gostom, alergičnim na prah.
Vse za popolno sprostitev in ohranjanje telesnega ter duševnega zdravja dobite v hotelskem wellness centru. Hotel odlikuje tudi notranji bazen s termo-mineralno vodo. Kopanje v termalno-mineralni vodi bogati z natrijem, kalijem, kalcijem in magnezijem daje občutek prerojenosti, še posebej ugodno pa vpliva na vnetna in degenerativna obolenja sklepov in mehkih tkiv.

-49%

Redna cena: 298,00 €

Vaša cena: 151,00 €

Prihranek: 147,00 € (49% ceneje)

Rezervacija za samo 22,00 €

Rezervacijo v znesku 22,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon s popustom 49% je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/123011/rogaska-slatina-hotel-slovenija-4-termalni-oddih-z-vkljucenim.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 825 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red