18% CENEJE: Hotel Slatina - Wellness oddih, Rogaška Slatina, Slovenija - 579 EUR - 3x nočitev v dvoposteljni Superior sobi za 2 osebi, Polni penzion

Hotel Slatina - Wellness oddih, Rogaška Slatina,

Umaknite se od hitrega tempa vsakdana in se potopite v objem pomirjujoče narave, ki vas bo napolnila z energijo in dobrim počutjem. V centru rogaške slatine, ki že več kot 400 let ohranja tradicijo zdravljenja z naravnimi faktorji se nahaja tudi hotel Slatina, ki prav tako daje poudarek na zdrav življenjski slog.

V Rogaški Slatini vas pričakuje Hotel Slatina, ki vam ponuja razkošje z značajem tradicije in sodobnosti. Ob prelepi promenadi, obdani s krošnjami dreves se ob ptičjem petju sprostite in uživajte v času namenjenemu samo vam.
V hotelu so vam na voljo kavarna in slaščičarna, restavracija, notranji bazen, whirlpool bazen ter finska savna. Uživate lahko na skupni terasi ali se podate na raziskovanje okolice ter brezplačno najamete kolesa ali pohodne palice. Superior sobe (velikosti 26 m²) so svetlo opremljene in vključujejo klimatsko napravo, tv z ravnim zaslonom, telefon, sef, mini bar ter zasebno kopalnico s prho in straniščem, kopalne plašče, brisače,.. na voljo je brezplačni wifi ter parkirišče.
V kraju s svetovno znano blagodejno klimo in v hotelu z bazenom s termalno vodo boste v terapevtskem centru našli zdravje, v centru za sproščanje pa dobro počutje. Vaši zavezniki so naravni dejavniki in učinkovine: mineralna in termalna voda, blatne in zeliščne obloge, masaže in terapije. Če želite, je lahko vaš dan poln srečanj s prijaznimi ljudmi: na predavanjih in delavnicah, prireditvah, sprehodih in telovadbi. Svetovno znana raznolika paleta dietnih menijev in jedi, ki ohranjajo zdravje, nastaja v sodelovanju z zdravniki.
Toliko dobrega. A kaj bi vse to bilo brez prijaznosti, ki jo resnično občutite že ob prvem srečanju? Preživite oddih v Hotelu Slatina. 

Lokacija: Savinjska

-18%

Redna cena: 710,00 €

Vaša cena: 579,00 €

Prihranek: 131,00 € (18% ceneje)

Rezervacija za samo 87,00 €

Rezervacijo v znesku 87,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon s popustom 18% je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/414711/hotel-slatina-wellness-oddih-rogaska-slatina-slovenija.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 1197 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red