44% CENEJE: Boutique Hotel Dobrna - Termalni oddih, Dobrna, Slovenija - 178 EUR - 1x nočitev v Superior dvoposteljni sobi za 2 osebi, Polpenzion

Boutique Hotel Dobrna - Termalni oddih, Dobrna,

✔ edinstven butični hotel ✔ odprt julija 2020 ✔ več kot 610 letna tradicija Term Dobrna ✔ edinstvena narava 200-letnega Zdraviliškegaparka ✔ pozitivna energija in energijske točke 
BOUTIQUE HOTEL DOBRNA: Eleganten štirizvezdični hotel nudi udobje bivanja v trinajstih ekskluzivnih Superior, Deluxein Premium sobah. Objekt izhaja iz leta 1826 in je skozi desetletja gostileminentno gospodo, ki je prihajala na Dobrno, da bi izkusila učinke edinstvenetermalne vode. V letu 2020 je ponovno odprl svoja vrata in v goste vabi vse, kicenijo butičnost, majhnost, zasebnost, tradicijo in vse to sredi neokrnjenenarave. V hotelu se nahaja zajtrkovalnica Boutique bar, možno pa je naročiloizbranega zajtrka v sobo. Za kulinarična razvajanja so gostom na voljorestavracije v okviru Term Dobrna. 
Gostinska ponudba: Gostje hotela imajo zajtrk vzajtrkovalnici Boutique Bar, kjer bodo lahko uživali v osebnem pristopusamopostrežnega bifeja z izbrano kulinarično ponudbo. Sveže stisnjen pomarančnisok za prvo dozo vitaminov, morda kozarec penine ali odlična kava? Izbira jevaša! Gostom hotela so na voljo restavracije v okviruTerm Dobrna, kjer lahko izberejo penzionski obrok (restavracija Vita, predhodnonaročilo), izbrano kulinarično ponudbo ala carte ali  2-5 hodni meni kosila oz. večerje, ki si jo sestavijosami. Za to sta na voljo Restavracija & Kavarna Vita ali ob predhodnirezervaciji a la carte restavracija Kamin v I. nadstropju hotela Vita, kjer jev elegantnem ambientu poleg izbrane vinske ponudbe druženje posebno doživetje.
Wellness ponudba:
 Bazeni z zdravilno termalno vodo: bazenski kompleks se nahaja v 3. nadstropjuHotela Vita in ponuja notranji bazen, notranji otroški bazen, zunanji bazen inzunanji otroški bazen s teraso za sončenje ter notranji whirlpool (masažniefekti v bazenih zaradi omejitvenih ukrepov do nadaljnjega ne delujejo!). 
→ Vrhunskimasažno lepotni center La Vita Spa & Beauty ter frizerski salon La VitaHair Beauty: razvajajte se z najsodobnejšimi aparati za nego telesa inobraza, prepustite se dotikom vrhunskih maserjev. Sprostite se in prebuditenotranjo lepoto! 
→ Medicinski center s terapijami z uporabo naravnihzdravilnih dejavnikov: tu so zdravstvene storitve združene v različneprograme (preventivne, kurativne in sprostitvene). 
→ Marmorne kopeli vZdraviliškem domu: tu se je kopal že Napoleonov brat, ki je cenil učinkedobrnske termalne vode. Izbirate lahko med različnimi termalnimi kopelmi, tudiv dvoje.
Aktivnosti v Termah Dobrna: sprehodite se počudovitem in mogočnem 200-letnem Zdraviliškem parku, preizkusite se na TRIMstezi, ki vodi skozi park. Odpravite se na pohod po Anini poti, ali pa sezapeljite na raziskovanje bližnjih krajev s kolesom. Okolico lahko občudujete tudi iz električnega avtomobila, ki ga najamete narecepciji hotela Vita.

Lokacija: Savinjska

-44%

Redna cena: 320,00 €

Vaša cena: 178,00 €

Prihranek: 142,00 € (44% ceneje)

Rezervacija za samo 27,00 €

Rezervacijo v znesku 27,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon s popustom 44% je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/414674/boutique-hotel-dobrna-termalni-oddih-dobrna-slovenija-178.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 1197 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red