34% CENEJE: Hotel Vivat - Zimski termalni oddih, Moravske Toplice, Slovenija - 289 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni sobi v Hotelu Vivat 4* za 2 osebi , Polpenzion

Hotel Vivat - Zimski termalni oddih, Moravske

 https://www.youtube.com/watch?v=Yi9psJ-OaBc
Megabon in Terme Vivat vam ponujata3-dnevni termalni oddih za 2 osebi! Terme Vivatponujajo vrhunske turistično-termalne, wellness, zdraviliške, poslovne inšportne storitve. Hotel Vivat**** je povezan s termalnim kompleksom,kjer se nahajajo notranji in zunanji bazeni polnjeni z edinstveno zdravilnobelo in črno termalno vodo. Novo v Termah Vivat: najbolj edinstvena glasbena fontana na svetu, ki se nahaja pri terasi restavracije! Izberite glasbo po svojem okusu in se zavrtite v objemu termalne vode! Vstopite v veličastno fontano in se prepustite plesu kapljic termalne vode Panonskega morja. 
Kje se lahko sprostite? Bazenski kompleks obsega približno2.000 m2 zunanjih in notranjih vodnih površin. V notranjem delu bazenskegakompleksa se nahajajo rekreacijski bazen z izplavalnim kanalom, whirlpooli inotroški bazen. Ločeni notranji bazenski kompleks z belo in črno termalno vodoter nešteto vodnimi masažami in prostornimi počivališči pa je namenjen samoodraslim osebam. Zunanji del bazenskega kompleksa pa sestavljajo olimpijskibazen, natur bazen z edinstveno črno zdravilno termalno vodo in otroški bazen.
Za sprostitev misli, lepoto telesa in duha izberitesproščanje v svetu savn Vivat, ki obsega notranje in zunanje savne (finske,turške, infra, zeliščne, tilarium, tematsko savnanje »cimprana kuča«) kot tudi zunanji bazen zaknajpanje ter vrhunska počivališča.
Wellness center Vivatponuja pestro izbiro masaž, kopeli, nege telesa, terapije z ribicami Garra rufater anticelulitne in shujševalne programe. V salonu tajskim masaž Tawan padoživite dotik Orienta in se prepustite raznovrstnim vrhunskim masažam, ki bodopoživile vašega duha in telo.
V dvoposteljni sobi velikosti 27 m2 je vrhunsko ležišče dimenzij 200 x 200 cm. Soba ima tudi klimo, LCD TV, telefon, minibar, sef, kopalnico, sušilnik za lase. 
Obiščite Terme Vivat –odlično destinacijo za predajanje toplim objemom termalne vode, kolesarjenje,pohodništvo in doživetje edinstvene prekmurske kulinarike!

Lokacija: Prekmurje

-34%

Redna cena: 439,00 €

Vaša cena: 289,00 €

Prihranek: 150,00 € (34% ceneje)

Rezervacija za samo 43,00 €

Rezervacijo v znesku 43,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon s popustom 34% je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/414698/hotel-vivat-zimski-termalni-oddih-moravske-toplice-slovenija.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 1197 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red