32% CENEJE: Kamp Terme Jezerčica - Jesenski oddih, Donja Stubica, Hrvaška - 89 EUR - 1x nočitev v mobilni hiški Exclusive L za 4 osebe (2 otroka do 12. leta brezplačno), Neomejena uporaba notranjih in zunanjih bazenov (glede na vremenske razmere)...

Kamp Terme Jezerčica - Jesenski oddih, Donja

Hotel Terme Jezerčica v Spodnji Stubici se nahaja v osrčjuHrvaškega Zagorja, na samem izviru naravne zdravilne termalne vode. Oddaljenzgolj 40 km od Zagreba predstavlja idealno destinacijo za pobeg v naravo,wellness sprostitev ali aktiven oddih. V popolnoma novem kampu Terme Jezerčica lahko kampirate v sami naravi obprijetni klimi skozi celo leto. Kamp se nahaja poleg samega Hotela TermeJezerčica.
Vse hiške so moderno opremljene z zasebno kopalnico s tušemin wc-jem, klimatsko napravo, LED TV, popolnoma opremljeno kuhinjo in terasoz mizo in stoli ter ležalniki. Terme Jezerčica so odlična izbira za tiste, kiiščejo vrhunski kamp v kontinentalnem delu Hrvaške. Obstaja tudi območje zapraznjenje in čiščenje kemičnih stranišč v avtodomih in v kamp hiškah.Hišni ljubljenčki so dobrodošli, gostje pa imajo na voljo tudiprostor za nego hišnih ljubljenčkov.
Kamp je idealen za družine in goste, ki iščejo aktivnepočitnice v neokrnjeni naravi. Bogat izbor športnih in rekreativnih vsebin teranimacijski program zagotavlja, da gostom ne bo dolgčas. Za najmlajše so vkampu urejena otroška igrišča. Odrasli lahko uživajo v počitnicah v naravi,wellness programih ali pa sprostitvi na plaži Zagorske riviere. Dostop donotranjih in zunanjih območij Vodnega parka za vse goste kampa je brezplačen.Gostom je na voljo tudi bogata gastronomska ponudba HotelaTerme Jezerčica, katerega je kamp del.
Preživite počitnice v sodobno opremljenih mobilnih hiškah in se sprostite v objemu narave.

-32%

Redna cena: 130,00 €

Vaša cena: 89,00 €

Prihranek: 41,00 € (32% ceneje)

Rezervacija za samo 13,00 €

Rezervacijo v znesku 13,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon s popustom 32% je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/121974/kamp-terme-jezercica-jesenski-oddih-donja-stubica-hrvaska.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 742 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red