Kamp Čikat - Oddih na Malem Lošinju, Mali Lošinj, Hrvaška - 306 EUR - 5x nočitev v mobilni hiški tip C za 6 oseb (5 odraslih oseb in 1 otrok do 9,99 let) , 20% popusta na uporabo notranjega bazena z morsko vodo v hotelu Vitality...

Kamp Čikat - Oddih na Malem Lošinju, Mali

Kamp Čikat se nahaja v slikovitem zalivu Čikat, obdanem z gostim borovim gozdom. Nahaja se v bližini Malega Lošinja. Med bivanjem v kampu boste lahko s kolesom odkrili vse skrivnosti Lošinja ali se sprehodili po kateri od številnih obmorskih sprehajališč, ki obkrožajo celoten otok.

Otrokom prijazen kamp vašim najmlajšim pod skrbnim nadzorom usposobljenega osebja nudi idealno priložnost za zabavo v zabaviščnem parku Pepë, starejši otroci pa lahko uživajo v športnih in zabavnih objektih znotraj in okoli kampa.
Kamp Čikat je največji kamp na otokih Cres in Lošinj in je zdaj odprt celo leto, kar gostom omogoča doživetje otoka in kampiranje pozimi. Zaradi naravne lege je kamp idealen za večerne družinske sprehode do centra Malega Lošinja, ki je od kampa oddaljen le 2 km.
Novi kamp je sestavljen iz vrhunskih luksuznih nastanitev in predstavljajo revolucijo v kamping turizmu. Udobje in razkošje na enaki ravni kot v hotelski sobi, hkrati pa oddih, ki vam omogoča, da ostanete v stiku z naravo.
Mobilne hiške tipa C (dimenzij 8,6 x 4,0 m) se nahajajo na zahodni strani kampa in imajo prostorno dnevno sobo in kuhinjo, dve spalnici (ena soba z zakonsko posteljo, ena soba s 3 enojnimi posteljami), kopalnico in pokrito teraso - vse, kar potrebujete za popolne družinske počitnice!
Mobilna hiška tipa C je primerna za 5+1 oseb. Dnevna soba vsebuje jedilno mizo in stole, popolnoma opremljeno kuhinjo, posodo in pomivalni stroj. Vključene so tudi brisače in posteljnina, satelitska televizija, klima, miza in stoli na terasi za 6 oseb + 2 ležalnika. Oddaljenost mobilne hiške od morja je 30-150 m.
Virtualni sprehod po kampu: https://www.camp-cikat.com/virtual-tour.aspx

Cena: 306,00 €

Rezervacija za samo 58,00 €

Rezervacijo v znesku 58,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/413652/kamp-cikat-oddih-na-malem-losinju-mali-losinj-hrvaska.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 1197 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red