Arena Grand Kažela Camping - Oddih v vrhunskem kampu v Medulinu, Medulin, Istra, Hrvaška - 180 EUR - 2x nočitev v Camping Home Next za 5 oseb, Posteljnina in brisače

Arena Grand Kažela Camping - Oddih v vrhunskem

Arena Grand Kažela Camping Homes se nahajajo v Medulinu in jepopoln kraj za družinski oddih!

V kampu se nahajata 2 zunanja bazena (obratujeta v poletnem času), otroškoigrišče, restavracija ter bar s pogledom na morje. Gostom so na voljo soklimatizirane mobilne hišice z brezplačnim WiFi.Sodobnooblikovane enote imajo keramična tla in vključujejo jedilni predel, satelitskoTV z ravnim zaslonom ter popolnoma opremljeno majhno kuhinjo z mikrovalovnopečico in opremo za pripravo kave. Zasebna kopalnica je opremljena s prho insušilcem za lase. V vseh enotah lahko uživate na opremljeni terasi.
Nastanitevponuja storitev izposoje koles, najem teniškega igrišča in opreme za jadranjena deski.V bližini lahko obiščetepriljubljene turistične točke, kot so plaže Alba Chiara, Belvedere in Bijeca, vhaldnejših mesecih pa raziskujete Medulin in okolico.

Cena: 180,00 €

Rezervacija za samo 27,00 €

Rezervacijo v znesku 27,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/413862/arena-grand-kazela-camping-oddih-v-vrhunskem-kampu-v-medulinu.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 1197 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red