Terme Olimia - Vas Lipa - Oddih med tednom, Podčetrtek, Slovenija - 316 EUR - 2x nočitev v apartmaju za 2 osebi, Polpenzion v restavraciji Hotela Breza

Terme Olimia - Vas Lipa - Oddih med tednom,

Ekskluzivna Megabon cena! Doživite Terme Olimia in sepovrnite k naravi. Privoščite si 3-dneven wellness oddih za 2 osebi z nikjerugodnejšo ceno! Ponujamo vam bivanje v apartmajih v Vasi Lipa, ki se nahajajo vneposredni bližini wellness centrov, hotelov in Centra zdravja ter v umirjenemzelenem okolišu Term Olimia. Upočasnite ritem in bivajte stran od hotelskegavzdušja, a še vedno bodite blizu raznovrstni sprostitvi, ki vam jo ponujajoTerme Olimia!
https://youtu.be/o1pzBhqKqKU
Apartmaji vas bodo očarali z domačnostjo, sproščenostjo inudobnostjo. V dnevnem prostoru lahko preživite prosti čas in se družite, vsodobni in dovršeni kuhinji pa se prepustite kuhanju izjemnih jedi po vašemokusu. Apartma tip A (2 ležišči):
spalni prostor, kuhinja, kopalnica, WC, satelistska TV, direktna telefonska linija, talno gretje.
Naj vas očara Wellness center Termalija z dvema sklopoma - Termalija Family Fun in Termalija Relax. Termalija Family Fun, ki ponuja atraktivne bazenske vsebine za družine, otrok in mladino. Uživajte na toboganu novih dimenzij in avantur, na plezalni steni nad bazenom s slapovi, doživite multidimenzionalno doživetje v 7D kinu,… Vaši malčki se lahko igrajo v bazenu z mivko ali uživajo na mirnih družinskih počivališčih. Sproščanje poiščite v Termaliji Relax, ki je prava vodna oaza, ki vas v vrtincu zdravilnih mehurčkov ponese v širni svet termalnih užitkov. Vsega je dovolj - bazenov, hitrih rek, gejzirjev, whirpoolov, vodnih masaž, ...
Prepustite se popolnem oddihu in sprostitvi, spočijte se, prepustite se telesni aktivnosti, premagajte stres, uživajte v zdravem okolju in prijetnem druženju. Vse to in še več vam zagotavlja Wellness center Termalija!  

Lokacija: Savinjska

Cena: 316,00 €

Rezervacija za samo 47,00 €

Rezervacijo v znesku 47,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/414679/terme-olimia-vas-lipa-oddih-med-tednom-podcetrtek-slovenija.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 1197 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red