Terme Village - Mobilne hiške Terme Čatež, Čatež ob Savi, Slovenija - 198 EUR - 2x nočitev v ogrevani mobilni hiški za do 6 oseb, Dnevno do 6 vstopnic za kopanje v Termalni rivieri (2 vstopa/oseba/dan v zimsko ali na poletno...

Terme Village - Mobilne hiške Terme Čatež,

V Termah Čatežvabijo nazaj k naravi! K brezskrbnemu uživanju počitnic v novih,privlačnih mobilnih hiškah Term Čatež. Mobilne hišice so postavljene v zeleno,idilično okolje Najboljšega slovenskega kampa, tik ob poletni Termalni rivieri.
Udoben pogled s senčne terase »čateškega« doma na Termalno riviero in neskončnouživanje ob vznožju gričev Gorjancev, v objemu toplih, zdravilnih termalnihvrelcev, kjer smo zdravilne termalne kapljice ujeli v številnih bazenihnajvečjega vodnega parka na tem prostoru, bo zagotovljen. Gostepričakujejo tudi novi in prenovljeni gostinski lokali, otroška in športnaigrišča,…
Pobegnite v termalni raj. Odkrijte vrtince vodne zabave. NaTermalni rivieri najde vsak svoj prostor v bazenih stoterih oblik. Kadarkoli.Pozimi in poleti. Jeseni in spomladi. Poletna Termalna riviera z največjimzunanjim bazenskim kompleksom daleč naokoli omogoča zabavo za vse generacije naveč kot 10.000 m² termalnih vodnih površin. Pričakujejo vas vodne atrakcije inbazeni raznolikih oblik s temperaturo termalne vode od 26 do 36 °C. Na zimskiTermalni rivieri zaplavajte v termalni vodi največjega pokritega kompleksabazenov in odkrijte vodni raj na več kot 2.300 m2 notranjih termalnih površin zvodnimi atrakcijami. Pod tri kupole zimske Termalne riviere vabijo bazeni,whirlpooli, slapovi, masažna ležišča ... Ko je počasnosti dovolj, sledi zabavamed valovi ali na divji reki. Spustite se v vodno doživetje na toboganu skakalnicaali kamikaza. Ljubitelje hitrih spustov navdušuje tobogan z zaprto cevjo ssvetlobnimi učinki, iskalce presenečenj pa drevo doživetij.

Lokacija: Dolenjska

Cena: 198,00 €

Rezervacija za samo 29,00 €

Rezervacijo v znesku 29,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/120995/terme-village-mobilne-hiske-terme-catez-catez-ob-savi.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 849 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red