26% CENEJE: Hotel Vila Higiea - Terme Dobrna - Zimske počitnice, Dobrna, Slovenija - 340 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi (1 otrok do 11,99 let in 2. otrok do 3,99 let brezplačno), Polpenzion

Hotel Vila Higiea - Terme Dobrna - Zimske

Le nekaj razlogov, zakaj izbrati TermeDobrna: ✔bazeniz zdravilno termalno vodo ✔več kot 610-letna tradicija ✔strokovni pristop k zdravju ✔pozitivnaenergija ✔podvodne masaže in whirpooli ✔vodni užitki v notranjih in zunanjihbazenih!
O obnovljenem (leta 2020) hotelu Vila Higiea: Vila Higiea je bila zgrajena leta 1855 in je kljub prenovam ohranila nostalgičnost ter pridih bogate tradicije. Udobnost bivanja dopolnjujejo pogledi na gozdove in Zdraviliški park. Tukaj boste umirili misli in obnovili dobro počutje. Vila Higiea je približno 50 metrov oddaljena od hotela Vita. V hotelu so gostom na voljo zunanja sončna terasa, hotelska zajtrkovalnica, v avtentičnem ambientu pa tudi restavracija Steak & Burger Dobrna s ponudbo slastnih hamburgerjev in vrhunskih zrezkov. Udobnost bivanja dopolnjujejo pogledi na gozdove in zdraviliški park. Tukaj boste umirili misli in obnovili dobro počutje ... Opremljenost sob: telefon, TV, Wi-Fi povezava, mini bar in kopalnica (tuš, WC), sušilnik za lase. Vse storitve gostinstva, medicinskega centra, masažno lepotnega centra, bazenov ter Dežela savn se nahajajo v hotelu Vita.
Topli vrelec na Dobrni so poznali že stari Kelti in Rimljani, od leta 1542 pa termalna voda na Dobrni velja za idealno sredstvo pri zdravljenju različnih obolenj in poškodb gibalnega sistema. Termalna voda v Dobrni je zelo zdravilna, njeni naravni zdravilni dejavniki, kot so kalcij, magnezij in hidrogenkarkuponat pa so priznani tudi s strani Ministrstva za zdravje. Alkalna termalna voda s temperaturo do 36,5 °C tako vsebuje naravne zdravilne dejavnike, zaradi kalcijevih ionov pa deluje tudi protivnetno in protialergično.
Wellness ponudba: Bazeni z zdravilno termalno vodo: bazenski kompleks se nahaja v 3. nadstropju Hotela Vita in ponuja notranji bazen, notranji otroški bazen, zunanji bazen in zunanji otroški bazen s teraso za sončenje ter notranji whirlpool. Dežela savn z veliko sončno teraso: uživajte v turških, finskih in infra-rdečih savnah, ledeni sobi, na počivališčih ali terasi. V masažno lepotnem centru La Vita se prepustite dotikom vrhunskih maserjev in se razvajajte z najsodobnejšimi aparati za nego telesa in obraza. Sprostite se in prebudite notranjo lepoto! Medicinski center s terapijami z uporabo naravnih zdravilnih dejavnikov: zdravstvene storitve so v različne programe (preventivne, kurativne in sprostitvene). Termalne kopeli: Hotel Vita ponuja termalne kopeli za najboljše trenutke v dvoje. Prepustite se romantiki z vašo ljubljeno osebo! Za relaksacijo telesa in duha so vam na voljo termalne marmorne kopeli v Zdraviliškem domu, kjer so se v svoji prvotni obliki iz leta 1874 ohranile vse do danes in predstavljajo znamenitost, zaradi katere se je tukaj vredno ustaviti. Termalna voda namreč iz vrelca priteče direktno in tako nudi najbolj pristno obliko sproščanja.  
Šport v Termah Dobrna: v okviru tedenskega animacijskega programa se pridružite na razgibavanju, spoznavanju okolice, na sprehodih, pohodih, obisku energijskih točk, gozdni kopeli ali se odpravite na tek po trim stezi in na kolesarjenje po okolici Dobrne.

Lokacija: Savinjska

-26%

Redna cena: 460,00 €

Vaša cena: 340,00 €

Prihranek: 120,00 € (26% ceneje)

Rezervacija za samo 51,00 €

Rezervacijo v znesku 51,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon s popustom 26% je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/414646/hotel-vila-higiea-terme-dobrna-zimske-pocitnice-dobrna.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 1197 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red