Hotel Bioterme ali Glamping vila s kadjo - Dnevno razvajanje, Mala Nedelja, Ljutomer, Slovenija - 67 EUR - 5-urni najem dvoposteljne sobe ali glamping vile s kadjo za 2 osebi, Mesni, vegetarijanski ali veganski kanapeji

Hotel Bioterme ali Glamping vila s kadjo - Dnevno

Zakaj bi se odpravili na drago potovanje v daljne kraje, če obstajajo v Sloveniji še takšni neodkriti biseri neokrnjene narave, kot so Bioterme!
Čeprav je območje Bioterm znano po številnih možnostih za aktiven oddih, od urejenih kolesarskih in sprehajalnih poti, do znamenitosti, kot je Stara gora z mlinom na veter in Hipodrom Ljutomer, ostaja osrednja točka prav termalno razvajanje.

Območje Bioterm vosrčju Prlekije je že od leta 1976 zaradi svojih naravnih lepot razglašeno kotkrajinski park, ki prereže sivino vsakdana in s svojimi intenzivnimi barvamizelene izvabi na plano človeški duh v najčistejši obliki – razigranega, polnegaživljenja in globoko srečnega. Odpravite se v neodkriti biseri neokrnjenenarave in termalnega razvajanja.

Pobegnite iz betonske džungle v topel objem Hotela Bioterme, prežetega zelementi narave in brezkompromisnega udobja – na vsakem koraku kraljuje pohištvoiz masivnega lesa, tla obložena z voskanim lesenim podom in stene barvane znaravnimi barvami v odtenkih vseh letnih časov. Naj vas torej ta umirjen krajpopelje v čudovito razvajanje. V tej ponudbi smo vam zato pripravili prav posebno razvajanje samo za vaju!

Lokacija: Prekmurje

Cena: 67,00 €

Rezervacija za samo 10,00 €

Rezervacijo v znesku 10,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/414640/hotel-bioterme-ali-glamping-vila-s-kadjo-dnevno-razvajanje.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 1197 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red