25% CENEJE: Apartmaji Montis - Zimska pravljica na Golteh, Mozirje, Slovenija - 288 EUR - 2x nočitev v Standard apartmaju 4+2 za 4 osebe, 1x topla malica v hotelski restavraciji Medvedjak za 4 osebe

Apartmaji Montis - Zimska pravljica na Golteh,

Gorski center Golte združuje naravne danosti s sodobno in živahno turistično ponudbo skozi vse leto. Na 1410 m n. m. boste doživeli poletje v družinam prijaznem okolju.
https://www.youtube.com/watch?v=vRmbaRlnViM
ApartmajiGolte vam zagotavljajo udobno in ugodno bivanje. Tik ob hotelu se nahaja 12 povsem novih in sodobno opremljenihapartmajev v velikosti od 44 do 55 m2.  
Apartma 4+2 – apartma v velikosti 55 m2 ima dve spalnici(spalnica z zakonsko posteljo, spalnica s pogradom in dodatno ležišče, primernoza do dve osebi – 2 otroka ali 1 odraslo osebo. Dodatno ležišče je veliko 140 x190 cm). Ima eno kopalnico s tušem in dnevno sobo s televizijo ter kuhinjo.Kuhinja je opremljena s posodo, hladilnikom, pomivalnim strojem in električnimštedilnikom.  Apartma ima balkon. Vapartmaju je na voljo brezplačen Wi-Fi, posteljnina in brisače.
Oddih v vseh letnih časih: Smučarski center Golte je slovensko smučišče, ki se nahaja na planoti Kamniško-Savinjskih Alp in je prava idila za zimske aktivnosti. Ponuja 12 kilometrov prog za smučanje in 5 kilometrov tekaških prog. Poleti se lahko po idiličnih poteh vozite z gorskimi kolesi, se sprehodite do razgledne točke na Treh plotih, ali pa obiščete katero od mnogih turističnih točk v bližnjih krajih.

Lokacija: Savinjska

-25%

Redna cena: 384,00 €

Vaša cena: 288,00 €

Prihranek: 96,00 € (25% ceneje)

Rezervacija za samo 43,00 €

Rezervacijo v znesku 43,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon s popustom 25% je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/357778/apartmaji-montis-zimska-pravljica-na-golteh-mozirje-slovenija.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 759 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red