25% CENEJE: Apartmaji Silva, Ljutomer, Slovenija - 233 EUR - 3x nočitev v dvoposteljnem studiu za 2 osebi, Samopostrežni zajtrk

Apartmaji Silva, Ljutomer, Slovenija - 233 EUR -

Apartmaji Silva se nahajajo v osrčju Prlekije, od Bioterm Mala Nedelja in term Banovc so oddaljeni slabih 9 km, nekaj manj od vinorodnega turističnega Jeruzalema. Le 3 km od apartmajev je oddaljeno Gajševsko jezero, kjer najdejo svoj mir ribiči, v vetrovnem vremenu pa tam uživajo surfarji. Mimo Apartmajev Silva peljejo pohodne poti, kolesarske poti, trgovina pa je oddaljena le slabih 5 minut hoje.

Apartmajsko hiša je v začetku leta 2021 energetsko sanirana, prenovljeni sta fasada in streha. Notranjost hiše je osvežena in tako je gostom ponujeno prijetno bivanje. Leta 2008 je stanovanjska hiša preurejena v apartmajsko, na istem dvorišču je še ena stavba z lepo jedilnico, sobo in apartmajem, v spodnjem delu pa so sanitarije za šotorišče. Na voljo je 6 enot: 3 apartmaji, 1 studio in 2 sobi, skupno 23 postelj. Apartmaji in studio imajo opremljeno kuhinjo, vsaka enota ima svojo kopalnico, televizijo, brezžično internetno povezavo. V prvem nadstropju sta apartma in studio z balkonom ter ena soba, v drugem nadstropju je velik apartma (čez celo nadstropje) z velikim balkonom, z dvema spalnicama, dnevno sobo – v njej so še 2 postelje, jedilnica in večja kuhinja. Parkirni prostor je ob hiši.
V prijetnih pomladnih dneh se lahko osvežite v bližnjih termah, se sprehodite v čudoviti naravi Panonske nižine ali pa zaigrajte vašo najljubšo športno igro na igriščih v okolici. Svet med Muro in Dravo je izjemno bogat z naravno dediščino. Obe reki nudita življenjski prostor številnim ogroženim živalskim in rastlinskim vrstam. Domačini si ob krajinskem parku Jeruzalem in krajinskem parku Radgonsko – kapelske gorice prizadevajo za ustanovitev regijskega parka Mura in krajinskega parka Središče ob Dravi.

Lokacija: Prekmurje

-25%

Redna cena: 312,00 €

Vaša cena: 233,00 €

Prihranek: 79,00 € (25% ceneje)

Rezervacija za samo 35,00 €

Rezervacijo v znesku 35,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon s popustom 25% je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/414661/apartmaji-silva-ljutomer-slovenija-233-eur-3x-nocitev.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 1197 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red