Hammamet - Modra pravljica v Tuniziji, Hammamet, Tunisia - 1.026 EUR - Povratna letalska karta Benetke - Tunis - Benetke za 2 osebi, 7x nočitev v 4* hotelu za 2 osebi

Hammamet - Modra pravljica v Tuniziji, Hammamet,

Modra pravljica v Tuniziji! Hammamet vas bo očaral s svojo modrino. 

Tako mesto Hammamet kot pripadajoča plaža sta ena izmed najbolj priljubljenih znamenitosti v Tuniziji. Bel pesek, ki se s plaže nadaljuje v morje, izjemna čistoča in pestra ponudba, privabljajo popotnike, družine in pare, ki si želijo izkusiti lepote tunizijske plaže.
Nastavljanje toplim sončnim žarkom, odlična sveža hrana in žuranje pozno v noč je nekaj, kar boste v tunizijskem St. Tropezu doživljali kot način življenja. Obkrožen z rodovitno zemljo, kjer na gričih rastejo raznovrstni citrusi, je ta resort ob morju nepozabno doživetje. Poleg plaže, značilnih trgov, kjer ponujajo tradicionalne lončarske izdelke, in izvrstne hrane, vas bo navdušilo tudi staro mestno jedro, ki ga obkroža obzidje zgrajeno okoli leta 1500! 

Cena: 1.026,00 €

Rezervacija za samo 103,00 €

Rezervacijo v znesku 103,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/414436/hammamet-modra-pravljica-v-tuniziji-hammamet-tunisia-1-026.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 1197 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red