Hotel Astoria Bled Superior, Bled, Slovenija - 276 EUR - 2x nočitev za 2 osebi , Zajtrk

Hotel Astoria Bled Superior, Bled, Slovenija -

✔ nočitev v osrčju zgodovinskega mesteca Bled ✔ pogled na edinstveni Blejski grad ✔ uživanje v butičnem wellness centru ✔ bivanje v trajnostnem hotelu, ki skrbi za to, da so vplivi na okolje čim manjši

Odkrijte prečudovito naravo, ki obdaja jezero, in se s čolničkom odpravite na edini slovenski otoček.

Za nastanitev bodo poskrbeli v Hotelu Astoria Bled Superior, ki se nahaja se v osrčju zgodovinskega mesteca Bled, obdanega s čudovito jezersko obalo, neokrnjeno naravo ter pogledom na edinstveni Blejski grad. 
Njihov cilj je postati prepoznavno hotelsko središče, zazrto v znanje, z učnim centrom za študente ter s konstruktivno odgovornim in spoštljivim odnosom do naravnega, družbenega in kulturnega okolja. Zavedajo se, da trajnostno poslovanje ni le njihova odgovornost do okolja ampak tudi njihova prednost.  Vabijo vas, da jim prepustite skrb za svoje najdragocenejše trenutke in postanete del njihove zgodbe. Svojim gostom želijo nuditi le najboljše, zato boste v vsaki od sob deležni modernega dotika udobja. Sobe so opremljene s klimo, sefom, mini barom, telefonom, LCD TV-jem in brezžičnim internetom.
Njihovo poslanstvo je ponuditi vsem gostom izjemno izkušnjo doživetja vsega lepega, kar nudi narava. Zaupanje gradijo na podlagi strokovnega znanja in osebnega pristopa. S holističnim pristopom pri izvajanju velneških storitev bodo skrbeli za dobro počutje gostov. Poleg študentov študijskega programa Velnes, ki imajo izjemno priložnost povezovati svoje strokovno znanje z izvajanjem velneških storitev v praksi, tudi ostali izkušeni terapevti izvajajo vse velneške storitve skladno s strokovnimi in visoko etičnimi načeli.

Lokacija: Gorenjska

Cena: 276,00 €

Rezervacija za samo 41,00 €

Rezervacijo v znesku 41,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/350622/hotel-astoria-bled-superior-bled-slovenija-276-eur-2x-nocitev.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 910 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red