20% CENEJE: Hotel Park - Oddih na Bledu, Bled, Slovenija - 281,60 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi (1 otrok do 8. leta brezplačno), Polpenzion

Hotel Park - Oddih na Bledu, Bled, Slovenija -

Uživajte v osveženi in prenovljeni podobi 4* Hotela Park na Bledu! Hotel Park se nahaja v središču Bleda ob obali Blejskega jezera. Privablja goste, ki si želijo aktivnih počitnic, saj okolica ponuja nešteto možnosti za aktivno preživljanje časa v naravi. 
Zgodba vode, ki ponazarja vir življenja, Blejsko jezero ter izvir termalne vode na Bledu, je vključena v arhitekturno zasnovo sob, ki gledajo na Blejsko jezero, skupnih prostorov ter celotno ponudbo prenovljenega hotela. Drugi del zgodbe govori o parku, v katerega je hotel umeščen, ki predstavlja ime hotela. Njegova zgodba pa je predstavljena skozi sobe, ki gledajo na ta park. Povsem novo edinstveno podobo je dobil tudi notranji termalni bazen v zgornjem nadstropju hotela, ki ponuja dih jemajoč razgled na Blejsko jezero!
Hotel ima certifikat kolesarjem in pohodnikom prijaznega hotela. Restavracija in kavarna Park v sklopu hotela je dom originalne blejske kremne rezine, priljubljene sladice, po kateri slovi Bled daleč naokoli. V restavraciji pa se nahaja tudi vinska fontana z izbranimi slovenskimi vini (ob doplačilu). Za sprostitev, rekreacijo in lepši videz je gostom na voljo velik notranji bazen z ogrevano termalno vodo in čudovitim pogledom na Blejski grad in otok. Temperatura vode v bazenu Hotela Park je prijetnih 30 °C. Ob bazenu sta whirlpool in savna. 
Priznano alpsko letovišče Bled že stoletja navdušuje svetovljanske iskalce naravnih lepot in športnih izzivov. Danes je tudi priznano konferenčno središče. 

Lokacija: Gorenjska

-20%

Redna cena: 352,00 €

Vaša cena: 281,60 €

Prihranek: 70,40 € (20% ceneje)

Rezervacija za samo 42,00 €

Rezervacijo v znesku 42,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon s popustom 20% je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/413831/hotel-park-oddih-na-bledu-bled-slovenija-281-60-eur-2x.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 1197 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red