Art Hotel Tartini - Oddih v Piranu, Piran, Slovenija - 179 EUR - 2x nočitev v Standard dvoposteljni sobi s pogledom na Tartinijev trg za 2 osebi , 2x zajtrk za 2 osebi

Art Hotel Tartini - Oddih v Piranu, Piran,

Ste si kdaj želeli prenočiti v posebnem umetniškem delu? Zdaj je vašapriložnost. Uživate lahko v na novo prenovljenem Art hotelu Tartini, odličnemhotelu, ki ponuja vse ugodnosti in odlična nova dela znanega slovenskegaumetnika.
Art hotel Tartini se nahaja vosrčju Pirana, vendar ponuja intimnost in oseben pristop umirjenega butičnegahotela. Zaradi dvorišča in vrta na strehi ter drugih očarljivih ugodnosti seuvršča med najbolj izstopajoče in edinstvene namestitve Pirana. Lokacija na Tartinijevem trgu, kipredstavlja središče mesta in shajališče prebivalcev in obiskovalcev, nudi vsekar potrebujete za romantičen konec tedna, prijeten dopust ali veselo druženjes prijatelji.
Poletje 2018 je bil že priznaniHotel Tartini obnovljen. Hotel, ki je bil desetletja priljubljen med gosti, seje zaradi posredovanja svetovno priznanega umetnika Jaša Mrevlje - Pollaka spremenilv Art Hotel Tartini, nove so freske nastenah, pa tudi sprememba opreme in prostorov. Rezultat tega je ne le udoben, ampakvrhunski hotel, ki med obiskom Pirana ponuja vse, kar si lahko želite.
Sobe so udobne, odlikuje jih velika zakonska postelja,omara, originalna umetniška dela, brezplačenhiter Wi-Fi in TV. Zjutraj pa vas pričakuje okusen zajtrk. 
Razvajajte svojo boljšo polovico v pravljičnem obalnem mestecu na slovenski obali, sanjajte pod zvezdami in se prepustite čarobnosti morskih noči.

Lokacija: Obala in Kras

Cena: 179,00 €

Rezervacija za samo 27,00 €

Rezervacijo v znesku 27,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/141933/art-hotel-tartini-oddih-v-piranu-piran-slovenija-179-eur.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 763 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red