60% CENEJE: Hotel Pinija - Družinski wellness paket, Petrčane, Dalmacija, Hrvaška - 178 EUR - 2x nočitev s polpenzionom za 2 osebi (otrok do 3,99 in otrok do 11,99 let brezplačno), Uporaba Wellness & Spa centra ''Marea''...

Hotel Pinija - Družinski wellness paket,

✔sanjski oddih ob vonju morja ✔edinstvenambient borovega gozda in kristalno čistega morja ✔nova dimenzija oddiha zbogato wellness ponudbo ✔občutite Zadar in izberite sprostitev v Hotelu Pinija!
Ekskluzivno na Megabonu – predstavljamo vam oazo oddiha:Hotel Pinija, ki se nahaja v mestecu Petrčane, v okolici Zadra. Hotel je zaradiedinstvenega položaja na naravnem polotoku popolna izbira za oddih inrekreacijo. Uživajte v kristalno čistem morju in pobegnite od vsakdana. Umaknitese od vsakdana, prepustite se gostoljubju, gastronomskim specialitetah,sprostite se ob romantični wellness ponudbi.
Namestitev: Hotel Pinija ponuja 300 sodobno opremljenih sob,4 hotelske apartmaje in 6 sob, ki so prilagojene osebam s posebnimi potrebami. Namestitveneenote so razporejene v 3 hotelskih krilih, ki so povezani z recepcijo,prostornimi skupnimi prostori in aperitiv barom.
Wellness & Spa center Marea z bazeni in z velikostjo2000 m²notranjegain 1000 m²zunanjegaprostora. Wellness ponudba temelji na individualnem pristopu, poudarek pa je naavtentičnih ''Pinija Experience'' ritualih. Za popolno izkušnjo se v negiuporabljajo tudi vrhunski kozmetični izdelki francoske kozmetične hiše Sothys.Uživajte v masaži in peelingu telesa s soljo iz bližnjega mesta Nin, ostanite vformi v sodobnem fitness centru, po treningu se prepustite čarom savn ali pa sepotopite v prostoren bazen.
Izkusite čare Sredozemlja in se prepustite uživanju vgastronomskim specialitetah hotelske restavracije Pinija. Ponudba restavracijetemelji na hrvaški, dalmatinski in mednarodni kuhinji. Če iščete sprostitev obbazenu, uživanje na plaži ali miren kotiček, vam je na voljo tudi eden izmed 4barov.

-60%

Redna cena: 445,00 €

Vaša cena: 178,00 €

Prihranek: 267,00 € (60% ceneje)

Rezervacija za samo 26,00 €

Rezervacijo v znesku 26,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon s popustom 60% je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/135732/hotel-pinija-druzinski-wellness-paket-petrcane-dalmacija.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 910 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red