Royal Palm Hotel - Wellness paket za 2 osebi v Dubrovniku, Lapad, Dubrovnik, Dalmacija, Hrvaška - 240 EUR - 2x nočitev v luskuzni dvoposteljni sobi z balkonom za 2 osebi , Zajtrk

Royal Palm Hotel - Wellness paket za 2 osebi v

Novo na Megabonu! Obiščite Dubrovnik in doživite posebno izkušnjo v luksuznem 5* Royal Palm Hotelu.
Pripravite se na spektakularno bivanje v Dubrovniku, saj hotel Royal Palm ponuja športne aktivnosti za tiste, ki iščejo dozo adrenalina, spa in wellness za tiste, ki iščejo svoj notranji zen, ter kulinarične užitke za vse ljubitelje gastronomije.
Sprostite se na promenadi in vrhunski lokaciji tik ob morju. Uživajte v zvoku valov in žvrgolenju čričkov, občutite vonj po slanem zraku, medtem ko uživate v pogledu na morje in dih jemajoče barve Sredozemlja.
Poskusite okusno pecivo, zdrave smoothie napitke in uživajte v priljubljenih koktajlih, le nekaj korakov od vaše sobe.
Občutek dišečega morja in uživanje v enem od najlepših sončnih zahodov na strehi Blue Sky Lounge bara vas bosta popeljala v nepozabno sprostitev v vrhunskem slogu..
Luksuzna dvoposteljna soba z balkonom pogled morje ima sodobno opremljeno kopalnico, klimo, LCD TV, SAT TV, mini bar, sef, telefon, Wi-Fi. Ob doplačilu je na voljo pranje in likanje perila. 

Cena: 240,00 €

Rezervacija za samo 36,00 €

Rezervacijo v znesku 36,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/414339/royal-palm-hotel-wellness-paket-za-2-osebi-v-dubrovniku-lapad.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 1197 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red