17% CENEJE: Hotel Brotnjo - Wellness paket z masažo, Čitluk, Međugorje, Bosna in Hercegovina - 127 EUR - 2x nočitev v Superior sobi za 2 osebi (1 otrok do 12. leta brezplačno), Zajtrk

Hotel Brotnjo - Wellness paket z masažo,

Hotel Brotnjo se nahaja v Čitluku, le 3 kilometre od velikega marijanskega svetišča Međugorja in 20 kilometrov od Mostarja, mesta, ki se nahaja v srcu Hercegovine. Zahvaljujoč mirnemu in prijetnemu vzdušju, prijaznemu osebju in tudi vrhunski gastronomski ponudbi, je bil hotel Brotnjo 27.09.2007 sprejet v IHRU, v mednarodno združenje lastnikov hotelov in restavracij, kar dokazuje izjemno kvaliteto hotela.

https://www.youtube.com/watch?v=9BPCfB3DWLM
Hotel „Brotnjo“ razpolaga z 38 sobami. Vsaka soba je opremljena z vrhunskim klasičnim pohištvom, klima napravo, telefonom, mini barom, LCD televizijo in internetno povezavo.
Znotraj hotela se nahaja: restavracija, »hercegovska konoba«, kavarna, svečana dvorana, kongresna dvorana, Wellness Spa center in dve vrtni terasi. Za goste in obiskovalce wellness centra so na razpolago  zaprti bazen, jacuzzi, savne (finska i turška), fitnes center, solarij, različni tipi masaž in fizična terapija.
Da bi zadovoljili vse potrebe gostov na enem mestu, se v pritličju hotela nahajajo še banka, bankomat, frizerski salon, parfumerija, zlatarna in supermarket. Hotel razpolaga še z nogometnim stadionom po UEFA standardih,zaradi česar je hotel primeren tudi za kvalitetne priprave in namestitev nogometnih klubov.
Vaše telo in duh bosta še bolj uživala v prenovljenem delu Wellness & Spa centra. Nova notranjost notranjega bazena, parne in finske savne vas bo zagotovo navdušila s svojim modernim in prijetnim ambientom, dodatno zabavo pa predlagamo v prav tako prenovljenem hotelskem baru Brocco, kjer boste zagotovo dopolnili svoj dopust.
Hotelska restavracija „Grappolo“ je  dobila dva največja cehovska priznanja v letu 2009. Restavracija je prejela priznanje za najboljšo hotelsko restavracijo v Bosni in Hercegovini. Leta 2009 pa je hotel bil nagrajen z 'Zlato gostiteljsko krono' („Zlatna ugostiteljska kruna“) in ''Škrlatna kroglo'' (''Grimizna kugla''), nagrado za najlepše urejeni gostinski objekt.

-17%

Redna cena: 153,00 €

Vaša cena: 127,00 €

Prihranek: 26,00 € (17% ceneje)

Rezervacija za samo 25,00 €

Rezervacijo v znesku 25,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon s popustom 17% je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/413837/hotel-brotnjo-wellness-paket-z-masazo-citluk-medugorje.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 1197 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red