Royal Princess Hotel - Družinski paket v Dubrovniku, Lapad, Dubrovnik, Dalmacija, Hrvaška - 350 EUR - 2x nočitev v Deluxe družinskem apartmaju s pogledom na morje in balkonom za 4 osebe, Polpenzion

Royal Princess Hotel - Družinski paket v

Novo na Megabonu! Obiščite Dubrovnik in doživite posebno zgodbo v luksuznem hotelu Royal Princess 5*.
Hotel, ki se nahaja v zalivu Lapad, ponuja zasebnost, daleč od hrupa starega mestnega jedra Dubrovnika, neposreden pogled na morje in razkošje brez primere. Royal Princess ponuja široko paleto storitev, primernih tako za romantične pare kot družine, ki se želijo podati na nepozaben oddih. Sprostite se ob uživanju v spa in wellness storitvah ali si privoščite slavno sredozemsko kuhinjo.
Royal Princess združuje brezčasno razkošje in vrhunsko lokacijo, ki postavlja temelje za spektakularno bivanje za vsakega gosta. Royal Princess, obdan z neskončnimi plažami in sredozemskim rastlinjem, bo vsem gostom omogočil pristno dalmatinsko doživetje, bližnji Stari grad pa bo prispeval k bogati kulturni izkušnji.
Družinski apartma Deluxe ima zakonsko posteljo za 2 odrasli osebi + raztegljiv kavč za 2 odrasli osebi.

Cena: 350,00 €

Rezervacija za samo 52,00 €

Rezervacijo v znesku 52,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/413931/royal-princess-hotel-druzinski-paket-v-dubrovniku-lapad.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 1197 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red