Hotel Haliaetum ali Hotel Mirta - San Simon Resort - Oddih med tednom, Izola, Slovenija - 164 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni Superior sobi za 2 osebi, 2x polpenzion (bogat samopostrežni zajtrk in večerja) za 2 osebi

Hotel Haliaetum ali Hotel Mirta - San Simon

Hotelsko naselje San Simon v Izoli se nahaja v bujnem mediteranskem zelenju, v neokrnjenem kotičku slovenske obale, na kraju, kjer so še danes vidni ostanki antičnega pristanišča Haliaetium iz rimskih časov. V malem mestu z bogato zgodovino in zanimivo arhitekturo. 
Hotel Haliaetum vas vabi v popolnoma novi, sveži in prenovljeni obliki! Novo: popolnoma prenovljene vse sobe s kopalnicami, recepcija in notranji bazen. Delno se je prenovila tudi glavna restavracija San Simon. Popolnoma prenovljen je gostinski lokal Bistro in tobogan.
Prenovljen Hotel Haliaetum razpolaga z 52 udobnimi sobami: družinskimi, triposteljnimi in dvoposteljnimi. Vse sobe imajo tuš, sušilec za lase, balkon, klimo, direktno telefonsko linijo, satelitsko TV, mini bar in Wi-Fi.
Hotel Haliaetum je družinam prijazen hotel. Prenova hotela in počitniška ponudba je usmerjena k udobju bivanja družin, kjer je na razpolago kar 32 družinskih sob. Ob prenovi sob so gostom na razpolago družini prijazne storitve za različna doživetja otrok in oddih staršev. Na razpolago so otroški meniji, kotički, zunanja igrala, mini klubi in po naročilu v sobah tudi osnovne potrebščine za nego otrok. V Resortu San Simon se na kopališču ohranja edini tobogan na slovenski obali, ki je prenovljen. 
Hotel Mirta z bujnim mediteranskim parkom v mirni okolici je idealna izbira za udoben in sproščujoč oddih. Hotel Mirta služi kot depandansa z recepcijo v sosednjem hotelu Haliaetum, kjer sta gostom na voljo tudi bazen z ogrevano morsko vodo in manjši fitnes. V depandansi Mirta se nahaja Wellness & Spa Mirta, kjer se sprostite v izbrani paleti savn in tradicionalnih spa tretmajih.
Depadansa Mirta je zaradi idealne lokacije zelo priljubljena za rekreativne goste. V okolici se poleg urejenega kopališča, mini golfa, odbojkarskega in tenis igrišča, nahajajo urejene kolesarske in peš poti, ki iz obmorske okolice vodijo vse do ribiškega mesteca Izola in naprej preko trt, oljčnikov do zaledja Istre.

Lokacija: Obala in Kras

Cena: 164,00 €

Rezervacija za samo 24,00 €

Rezervacijo v znesku 24,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/132724/hotel-haliaetum-ali-hotel-mirta-san-simon-resort-oddih-med.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 1066 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red